"Громадська байдужість у нас якась автентична. Чого?"

"Громадська байдужість у нас якась автентична. Чого?"

Експерти "RIA плюс" про найактуальніше

Діана МАЛОЛЄТКІНА (29 р.), маркетолог:

  • Важко зрозуміти посил і зміст диференційованої плати за проїзд в транспорті, тим більше, що стільки розмов щодо надання Тернополю туристичної привабливості. Це так сумно, що навіть не смішно. Із 6 грн можна було б миритися, аби розуміти, за що платитиму, бо нинішні маршрутки не варті і 4 грн. Зранку важко сісти, а ще важче вийти і всюди пробки. А батькам варто не соромитися просити, щоб дитині дали місце. Сама була свідком того, як в тисняві дитині ледь руку не зламали.

Володимир ЛЕВКОВИЧ (34 р.), член ГС "Рада бізнесу Тернопілля"

  • Вражає "ефективність" Антимонопольного Комітету. Я бачу очевидне небажання (неспроможність) виконувати свої функції. Заяву про факт недобросовісної конкуренції подали 6 лютого, а відповідь про прийняття заяви надали 5 червня… От що можна сказати про фактичний розгляд та вирішення справи? Зашкарублу систему важко зрушити з місця. Є "красива картинка" PR-компаній, і є тіньова реальність. Гідра живе...

 

Відео дня

Катерина МУДРИК (23 р.), студентка:

- Як і багатьох, зараз мене хвилює вироблення так званої "Соціальної картки тернополянина". Вважаю її річчю абсолютно непотрібною та такою, яка призведе до дискримінації немісцевого населення, оскільки вони платитимуть за проїзд дорожче. Крім цього її виготовлення та видача є вельми неорганізованою.

 

ОСТРОВСЬКА (62 р.), заслужений журналіст України:

 – Завершився 15 Всеукраїнський фестиваль «Тернопільські театральні вечори». Завдяки цьому мистецькому святу ми побачили, яке різнобарвне, багатогранне і талановите театральне життя України. Я була приємно вражена постановкою драми-фейєрії «Пристрасть» за «Безталанною» І. Карпенка -Карого акторами Київської Незалежної творчої майстерні «сІнемАтографЬ» під орудою заслуженого артиста України Олександра Балабана.

 

Світлана ГУМЕННА, (31 р.), журналіст:

- Все українське пов’язують з автентичністю. От і громадська байдужість в нас якась

автентична. Чого? Бо байдуже, чи завтра поруч когось буде багатоповерхівка, як на

бульварі Петлюри, чи не буде. Чи взагалі не буде нічого згідно з генпланом міста. Ані бульвару Д.Вишневецького, ані скверу на Куліша. Людям властиво оберігати своє на відстані руки. А на відстані серця?!

 

 

 

Владислав ВАЩИШИН, (33 р.), лікар:

  • Мій син пішов в 1 клас я досі під враженням від цієї події. Для кожного з нас 1 вересня не є таким святом як Різдво чи Пасха, але це є важливе свято для нашої країни, адже діти, які пішли у 1 клас – це наше майбутнє, і ми маємо це враховувати. Увагу для дітей мають приділяти батьки, вчителі, і вже після цього влада, а взагалі, кожен з нас має приділяти увагу дітям.

 

                                          

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up