Завидний холостяк із Тернополя розповів про зйомки телешоу «Одруження наосліп» та свою ідеальну жінку

Завидний холостяк із Тернополя розповів про зйомки телешоу «Одруження наосліп» та свою ідеальну жінку

Руслан Павлишин – стоматолог з Тернополя. Нещодавно він брав участь у телевізійному шоу «Одруження наосліп». Весь тиждень чоловік прожив у одному будинку разом із блогеркою Оленою. Чому не склались у них стосунки та якою Руслан бачить свою ідеальну жінку, читайте у матеріалі.

Переїзди «Київ-Тернопіль- Київ». У насиченому графіку Руслана Павлишина часу на інтерв’ю небагато, адже зараз у нього дві стоматологічні клініки в Тернополі та одна в Києві. Про проєкт він згадує з посмішкою. Каже, знає на що йшов, а досвід зйомок у нього не перший.

Відео дня

- Мені кілька разів пропонували участь. Перший раз я відмовив, другий раз відмовив. Через деякий час зі мною знову зв’язались і тоді вже я погодився, - говорить Руслан Павлишин. – Я зрозумів, що і в моїх інтересах це також, враховуючи те, чим я займаюсь, а також те, що я хочу незабаром відкриваю ще одну клініку.  Тому й погодився. Думаю, мене могли побачити і на телеканалі «Інтер», де я був головним спікером-стоматологом у шоу «Ранок з Інтером».

Чоловік каже, що після ефіру отримав тисячі коментарів та відчуває посилену увагу до свого особистого життя. «Таке враження, що ціла країна за тобою стежить. Писали багато теплих, хороших речей», - каже він. Здебільшого пишуть дівчата, хоча інколи за гарний приклад у поведінці з жінками дякують і чоловіки.

Знав одразу, що не підходять один одному

Зйомки шоу тривали 10 днів. Руслан розповідає, що зрозумів, що з нареченою вони не підходять один одному.

- Я розповідав про це у інтерв’ю, але багато чого з тих слів не увійшло до ефіру, - каже Руслан Павлишин. – Я подумав, що треба дати можливість налагодити все, дати шанс, якщо вже на це було виділено час. Проте, в підсумку нічого не вийшло таки. Після зйомок я підвіз Олену додому, допоміг їй із валізою і все… ми не спілкуємося більше. Я сказав їй, щоб вона не хвилювалась. Думаю, вона хороша дівчина, але ми просто не підходимо один одному. Наскільки я знаю, вона хотіла залишити обручку, але передумала в останній момент.

Руслан Павлишин каже, що успішному чоловікові дуже важливо мати поряд людину, яка б його підтримувала у всьому.

- Дуже важливо, щоб жінка розуміла себе, розуміла, що вона любить. Важливо, щоб вона вміла йти до своєї мети, - каже Руслан Павлишин. – Лише самореалізована дівчина – вона може притягувати такого ж чоловіка. Вона тоді лише можу бути цікавою для успішного реалізованого чоловіка.

Опитування

Чи дивитесь ви шоу "Одруження наосліп"?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валентина Голубова

    мания величия на фоне боязни женщин и комплекса неполноценности,а по -народному будет деспотом в семье и бабником на стороне
  • тарас

    а цицки як у баби
  • Патріот

    Нудний додік,тому жодна нормальна з ним бути і не хоче
  • Igor

    нема шо читати херня хернею
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up