Християни vs Екстрасенси (ОПИТУВАННЯ)

Християни vs Екстрасенси (ОПИТУВАННЯ)

Між тими, хто вірить у дар екстрасенсів, і тими, хто заперечує їх, споконвіку точаться дискусії. Про погляди тернополян на цю тему дізнавалася "20 хвилин".

- Найімовірніше, екстрасенсів не існує, звісно, у цьому є часточка правди, але..., - сумнівається тернополянка Катерина Репак. - Можливо, є якісь такі люди, що справді мають особливий дар, але більшість із них - шахраї. Щодо мене, то я ніколи не зверталася до таких людей.

Деяким тернополянам довіряти магам не дозволяє віра.

- Щось є в цьому, допускаю таку можливість, але є і багато злодіїв, що наживаються на чужому горі, - переконаний християнин Григорій Беновський. - Я не звертався до подібних послуг, бо живу за заповідями Божими.

Відео дня

Є тернополяни, що мають стійку позицію і налаштовані дуже скептично.

- Я не вірю в екстрасенсів, ніколи не зверталася до них і не маю наміру, - категорично відповідає Надія Романюк.

Дехто звертався до подібних людей і цілком задоволені результатом.

- Я не можу бути впевнений на сто відсотків, - каже Роман Барна. - Особисто я не звертався до таких людей, проте якби була  потреба, то цілком ймовірно, що завітав би в гості до екстрасенса. Але я розкажу вам історію. У мене був синочок, якому зараз 55 років. Коли він прокидався зранку, то ручки дрижали в нього, лікарі не могли нам нічим зарадити. 

Тоді чоловікові порадили звернутися до одного дядька, що викачував яйця. Пан Роман переконує, що не вірив у подібне, адже навчався в інституті, був освіченою людиною. Однак саме після візиту до чаклуна, його син виздоровів.

Деякі тернополяни систематично відвідують екстрасенсів.

- Я вірю, що існують люди, які мають особливий дар від Бога, - відповідає Ігор Вигнанський. - Я звертався декілька разів до таких особливих людей. Це було давно, кінець 80-х. Разом зі своїм кузеном я прийшов до одної бабці, яка подивилася на мої долоні і спрогозувала мені далеку дорогу, мовляв, житиму десь аж за океаном, але там я повинен був втратити свою сім`ю, так і трапилося. Другий мій візит був до одного дуже мудрого і приємного старця. Я тоді почувався погано, і він розповів мені схему, яка допомогла мені позбутися своїх проблем.

Валентина Яремчук привчає онука до християнства. 

- Можливо, такі люди існують, але я намагаюся не думати про їх існування, - каже жінка. - За допомогою я звертаюся до церкви, а не до різного роду екстрасенсів. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up