Кліп тернопільського гурту TVORCHI зібрав понад півмільйона переглядів на YouTube

Кліп тернопільського гурту TVORCHI зібрав понад півмільйона переглядів на YouTube
  • TVORCHI - музичний проект заснований на початку 2018 року двома хлопцями - Андрієм з Тернополя та Джефрі з Нігерії.
  • Нещодавно тернопільський гурт TVORCHI представив новий кліп на пісню Believe. За один день відеоролик назбирав більше 180 тисяч переглядів на YouTube.

Познайомились музиканти на вулиці. Андрій підійшов і хлопнув Джефрі по плечі, хотів таким чином випробувати знання своєї англійської, - з усмішкою розповідають музиканти.

   - TVORCHI - це два хлопці, які закохані в звук і горять пристрастю до створення чогось нового, - кажуть хлопці. - У нас немає музичної освіти, ми просто любимо створювати музику.

У гурті Андрій - саунд-продюсер, а Джефрі - лірик-майстер.

Відео дня

   - Наш стиль музики не має точного визначення, оскільки він поєднує багато різних стилів, - продовжують артисти-початківці. - Ми хочемо, щоб люди танцювали, розслаблялись, а також відволікались від буденних речей і відчули спектр емоцій, які ми помістили в кожну з композицій.

У хлопців є два альбоми: «the parts» «disco lights», а також два сингли «slow» та «you». Останній кліп музикантів на трек «Believe» лише за 12 годин набрав майже 100 тисяч переглядів.

Директор музичного відео - Андрій Оболончик, продюсер - Марта Куземчак.

   - Ми хотіли підкреслити глибину треку гарним візуальним рядом, а також передати атмосферу та емоції треку, - каже Андрій. - Бюджет на кліп у нас був лише 3 тисячі гривень.

Зйомки проводились в Тернополі в непрацюючому барі Перлина в “Ватрі” та в ДЮСШ  №2.

   - Відеоролик ми знімали чотири дні, - кажуть музиканти. - Умови зйомок були важкими, бо температура на знімальному майданчику була -7.

Зараз хлопці готують новий матеріал, кажуть, що будуть дивувати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Відео трохи в стилі легендарного гурту ZSUF. Бар класний, епохального значення, 85-90 роки срср!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up