Командир 105-ї бригади ТрО Євген Фоменко привітав побратимів з Великоднем!

Командир 105-ї бригади ТрО Євген Фоменко привітав побратимів з Великоднем!
  • У день Світлого Воскресіння Христового військовослужбовці вітають українців зі святом.
  • Свої щирі вітання побратимам адресував і командир 105-ї окремої бригади територіальної оборони полковник Євген Фоменко.

Великдень – одне з найвеличніших свят українського народу. День, коли віряни прославляють Ісуса Христа, який воскрес із мертвих. Вже другий рік поспіль наша незламна країна зустрічає Світле Воскресіння Христове у стані війни. Але з Божим благословенням, найкращими в світі ЗСУ Україна стоїть і вистоїть у боротьбі з російським ворогом.

Сьогодні ми по-особливому молимось за кожного захисника, просимо у Господа сил і витримки для українських воїнів. Натомість вони теж підтримують один одного, рішуче і мужньо протистоять ворогу і не забувають зберігати духовні цінності у своїх серцях. Моляться за живих і пам'ятають про полеглих побратимів, які віддали своє життя заради його мирного продовження на рідній, звільненій землі. Саме на таких принципах акцентував увагу командир 105-ї окремої бригади територіальної оборони полковник Євген Фоменко у воєму Великодньому привітанні. Цитуємо:

Відео дня

«Дорогі військовослужбовці, побратими!

З нагоди Великодня, звертаюся до вас зі словами щирого привітання та підтримки. Цей святковий день символізує Воскресіння та нове життя, і хоча ми знаходимося в умовах війни та далеко від своїх рідних і близьких, давайте разом згадаємо про важливість цього свята та збережемо духовні цінності в наших серцях.

Важко перебувати трохи далі від своєї сім'ї в такі моменти, але я хочу наголосити, що ваша самопожертва та мужність допомагають забезпечити перемогу України та гарантувати мир та безпеку для наших близьких, які зараз залишилися вдома.

В цей Великодній день згадаймо про своїх загиблих товаришів, вшануємо їх пам'ять та помолимося за мир у нашій країні.

Я бажаю Вам міцного здоров'я, мужності, витривалості та оптимізму. Нехай Великодні свята наповнять Ваші серця світлом, любов'ю та спокоєм, а Господь благословить Вас та Ваші сім'ї.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!»

Ми дякуємо нашим захисникам за стійкість і непохитну віру, за переможний настрій і можливість святкувати Великдень у колі рідних та близьких людей! Хай Господь береже кожного українського воїна!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» публікували Великоднє звернення Митрополита Тернопільського і Кременецького Нестора. Також розповідали, як у Тернополі діти захисників виготовляли Великодні обереги для військових, які вже доставлені на передову разом з освяченими пасками та яйцями.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up