Конкурс "Особливе весілля": на всіх гостей –дві пляшки горілки і три – вина

Конкурс "Особливе весілля": на всіх гостей –дві пляшки горілки і три – вина

Ми продовжуємо цикл публікацій фотоконкурсу «Моє особливе весілля». Герої чергової розповіді – Оленка та Микола Галай.

Із чого починаються справжні історії кохання? Він зустрічає її, світ замирає, у цілому Всесвіті є тільки вони… Любов повна ілюзій та очікувань, а вони бувають небезпечні.

Це був червень 2010 року. Оленка якраз готувала до здачі свою дипломну роботу, а Микола вже працював в університеті.

- Потрібно було перевірити дипломну на наявність у ній помилок. Як справжнього дослідника, мене зацікавив високий, перспективний, найкращий студент на історичному факультеті. Нас об’єднувала любов до знань. Щоправда, мій коханий був у рейтингу найкращих студентів, а я, як справжній бунтар, була в «топі улюбленців факультету», - розповідає жінка.

Відео дня

Двох протилежностей зблизила наука. Микола імпонував Олені своєю освідченістю. Вона ж вразила його своєю творчою натурою, епатажністю. Жартома він навіть називав її Леді Гагою.

- Ми взагалі не підходили один одному. Я була «Міс прокрастинація». А він – найбільш відповідальний працівник факультету. Але в той же час між нами вирувала якась особлива магія. Він давав структуру, а я наповнювала кожен проект душею.

Так Олена та Микола почали зустрічатися. Одного листопадового дня впав перший сніг. І з закоханими трапилась біда.

- На пішохідному переході біля «Літака» невмілий водій збив нас. У Колі була пошкоджена нога, а от  мені добряче дісталось. Тоді вперше він зрозумів, як сильно мене кохає. В одну секунду він ледве не втратив частинку себе, ту, яка забарвлює його життя і надає йому сенсу на нові звершення. Тож висновок був беззаперечний – бути разом, поки смерть не розлучить нас.

Як освідчувався?

Особливого якогось освідчення не було, продовжує Олена. 14 лютого закохані гуляли містом, зайшли в ювелірний магазин. Тоді коханий і купив їй каблучку.

Уже навесні пара вирішила активніше планувати своє весілля.

Місце і час проведення весілля

Одружилися закохані 17 вересня 2011 року. Спочатку був офіційний розпис, потім наречені взяли церковний шлюб у «Катедрі». І вже після того відбулось святкування у ресторані «Едем».

- Ми ще після заручин домовились із коханим, що не будемо робити- культу з нашого весілля, - говорить тернополянка. – Тож до підготовки віднеслись легко та спокійно. Комусь це, можливо, видасться незвичайним, але в нас не було відеозйомки, крутих фотографів, мегапопулярного тамади. На вечірку запросили найближчих родичів та друзів.

Яким було весільне вбрання?

Пара не хотіла перекладати весільні витрати на своїх батьків. Тому намагалися зробити все максимально просто, відмовившись від непотрібних, на їх погляд, речей.

При виборі весільного вбрання орієнтувались на власний смак та запланований бюджет.

- Я була у сукні принцеси, яке купила у весільному салоні-агенції «Марія VIP», - додає співрозмовниця. – А чудовий візажист Ліля із «Салону Данилевичів» допомогла мені перевтілитися на справжню Одрі. Чоловік також був вдягнений у вишуканий костюм, тож ми були з ним як принц і принцеса (посміхається – прим. авт.).

Весілля забави

Весілля, за словами Оленки, минуло без фанатизму. Закохані були спокійні і ні за що не хвилювалися.

На святкуванні було 35 гостей. І це, зізнається героїня розповіді, було найтверезіше весілля, яке, певно, пам’ятає той заклад.

- Разом випили дві пляшки горілки і три пляшки вина, - посміхаючись продовжує Олена Галай. – Усім було весело, атмосфера була надзвичайною, тож ніхто не потребував додаткового допінгу. Тим паче, що більшість наших друзів – активні люди, спортсмени, які ведуть переважно тверезий спосіб життя. Дружба стала справжньою окрасою свята. Майже кожен із гостей приготував якийсь невеличкий конкурс.  А моя улюблена вчителька танців Тетяна подарувала нам аж два східних танців, вона вразила всіх присутніх до глибини душі своєю майстерністю їх виконання.

Бюджет весілля

Бюджет весілля був невеликим. На все витратили приблизно 30 тисяч гривень.

Поради нареченим

Після весілля приходять прості сімейні будні. Оленка має за плечима психологічну освіту, яка часто стає їй в нагоді.

- Ці знання допомагають мені тверезо дивитись на різні ситуації, допомагати собі і своїм сімейним стосункам ставити щодень міцнішими, - каже вона. – Наша сім’я повірила у себе та свої можливості. У нас було скромне весілля, але мені не страшно, що хтось подумає щось не те. Мені важлива лише думка коханого чоловіка. Приємно читати в його очах гордість за себе і відчувати велику підтримку. Чоловік не дає мені зупинитися, деколи він вірить у мене більше, ніж я сама. Ми навчились сваритись, миритись, вчимось терпіти, відчувати один одного та не втрачати себе. Ми ще досі абсолютно різні, і, мабуть, у багатьох речах не підходимо один одному. Але в нас є щось прекрасне в стосунках – це наш син Михасик. Тож наші стосунки – це вічний двигун для саморозвитку, при чому обох.

На рахунок весілля, пара радить не зациклюватись на банальностях, забобонах і виходити з того, чого прагнуть самі закохані.

- Не потрібно заглядати на інших, потрібно дивитись лише в очі своїй коханій половинці, і тоді все буде гаразд, - завершує Оленка.

 

ДОВІДКА

Якщо ви хочете розказати про своє незвичайне весілля та взяти участь у проекті, надсилайте свої фотографії та розповіді з контактними даними на електронну скриньку: [email protected]. Контактний номер телефону: 097-445-82-67 (Наталія).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач66

    Чудова  неймовірна пара!
  • Liudmyla Kovalchuk

    Liudmyla Kovalchuk reply Liudmyla Kovalchuk

    Чудова історія кохання
  • David Starr

    Молодці.

keyboard_arrow_up