"Лист до жінок": я розповім історію про аборт, і вона врятує життя

"Лист до жінок": я розповім історію про аборт, і  вона врятує життя
  • Друзі, наша журналістка Ольга Турчак, пише про важливі соціальні та моральні життєві проблеми. Зараз ми готуємо публікацію про аборти і те, як вони змінюють життя.
  • Ми вже допомогли сотням людей зібрати кошти на операції та відстоювати справедливість. А зараз звертаємось до вас про допомогу словами, щоб і ви могли змінити цей світ на краще. 

Такий пост наша журналістка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

 До жінок 

- Бувало, що мені пишеться легко про щось смішне і невимушене. Бувало, що від тем хочеться плакати безперестанку... Але зараз я хочу, щоб те, про що я розповідаю, було важливе та цінне саме для нас, жінки і дівчата. Адже інколи ніхто не полікує душу так, як букви на папері чи монтіторі. 

Відео дня

Я не буду тут наводити сумну статистику, де вказано сухе число зроблених за рік абортів в Україні. Я не буду писати слів осуду до тих хто це робить, бо може вибору і справді не було, але я хочу описати те, що ви відчули в той момент і те, що відчуваєте зараз, щоб така жінка, як ми з вами, яка читатиме можливо і цей лист також, не вчинила найгіршої в житті помилки. 

Я обіцяю повну анонімнімність, ви можете зателефонувати з приватного номера чи написати з іншого аккаунта у будь-яку соцмережу мені. Я не підведу. Передам вашу історію з всім трепетом та обережністю так, як це можемо робити, тільки ми, дівчата. 

Я прошу також відгукнутись і тих дівчат, що стояли перед вибором: аборт чи вагітність, і врешті, зважились залишити дитину. 

Кожна історія важлива. Бо жінки інколи носять в серці біль, який може зрозуміти лише інша жінка. Зробіть репост - не будьте байдужими. 

Розкажіть свою історію анонімно: 

Телефон: 097-16-14-150

Facebook: https://www.facebook.com/oliaturchak

Instagram: https://www.instagram.com/olga.turchak/?hl=uk

E-Mail: [email protected]

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ковтун Елена

    Ніколи не вбивайте дітей. Да поки що це ембріональна стадія розвитку, але всі ми були такими!
  • Ковтун Елена

    Який нах вибір. Аборт - вбивство! Все.
  • Vladislava Popova

    Аборт це вибір. За це не повинно бути осуду. Це не ваша справа.
  • Ігор Ігорович

    Дорослий вибір кожного.
    Комусь це подобається комусь ні.
    Але людина має право вибирати.

keyboard_arrow_up