Людей стільки, ніби безкоштовно все роздають. Де в Тернополі найбільші черги перед святами (РЕПОРТАЖ)

Людей стільки, ніби безкоштовно все роздають. Де в Тернополі найбільші черги перед святами (РЕПОРТАЖ)
  • Традиційно напередодні Нового року в тернопільських магазинах, супермаркетах та на ринках яблуку ніде впасти від засилля покупців.
  • Люди стоять в довгих чергах, щоб придбати продукти для новорічних страв.

На ринку людей побільшало, особливо це помітно у продуктових і м’ясних відділах. Це й не дивно, адже сюди приїжджають за товарами не тільки тернополяни, але й люди з навколишніх сіл. Кажуть, тут вони заощаджують не час, а гроші.

Продавцям ніколи і передихнути, особливо це стосується тих, хто працює у м’ясному відділі.

Відео дня

– То перед святами завжди так, люди отоварюються, нічого дивного, – каже одна з продавчинь. – Роботи багато, але мені це в радість.

На фото нижче, центральний ринок Тернополя вранці 30 грудня. Попри будній день і ранню годину, людей дуже багато. Хтось сам, хтось з дружиною чи чоловіком, у багатьох в руках листочки зі списком продуктів, що потрібно купити.

В супермаркетах міста покупців також чимало. Невеликі черги ми помітили у «Новусі» та «Сільпо». В супермаркеті АТБ черги по 10-15 людей до кожної каси. Щоб не втрачати час, покупці підходять до тих, хто у черзі і займають за ними місце, а самі йдуть за покупками.

Здебільшого в чергах пенсіонери та люди старшого віку, молоді вранці мало. Купують традиційні продукти для страв до новорічного столу, ковбаси, овочі, хліб, а також алкоголь, солодощі та мандарини.

– Приїхала вранці з чоловіком, він на ринку, а я в супермаркеті. Якщо зараз такі черги, боюся уявити що буде вкінці дня, – каже покупчиня Ольга.

Найбільшу чергу ми побачили у супермаркеті «Комора КС». Підрахувати скільки точно людей у ній перебувало, важко, але простягнулася вона на метрів 60-70. І чи не в кожного покупця була велика сумка чи візок з продуктами.

Щоб придбати товар наш журналіст стояв у цьому супермаркеті 25 хвилин.

А ви вже придбали продукти до новорічного столу? Пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Мария Козяр

    ТАК НІБИ КІНЕЦЬ СВІТА...НЕ МОЖНА БУЛО ЩОСЬ ДО СВЯТ КУПИТИ....ТО НАШІ ЛЮДИ ТАКІ......
  • Іван Вальків

    не розумію: ща заважає смачно їсти і багато готувати в інші дні, місяці? просто дата в календарі, як і інші 364 дні... дибіли
  • Іван Вальків

    бідність подолано, урраа. слава зельонскаму. країна дибілів
  • Ірина Іванова

    замовили додому доставку їди , черги всюди такі, що таке враження, що люди їдять тільки на свята

keyboard_arrow_up