Тернополяни розповіли, що вони б хотіли змінити у новому році

Тернополяни розповіли, що вони б хотіли змінити у новому році

До Нового року залишились лічені години. Багато людей намагаються в цей період переосмислити своє життя, все погане залишити в старому році і розпочати новий рік з новими планами та цілями. Ми запитали перехожих, що б вони хотіли змінити  у новому році

29-річна Юля Франків каже, що коли закінчиться війна, життя зміниться  на краще.

- Так звичайно, я би хотіла змін в моєму житті. По-перше я хотіла б, щоб настав мир  в нашій  державі. Мені здається, що коли настане мир, тоді у всіх людей, кожного українця, я думаю, справи набагато краще підуть. Зараз, хоча  наш регіон не торкнулася так ця проблема, ми думаємо, що ми дуже далеко від війни, але всі переживають, співчувають сім’ям, де загинули бійці, і  з настанням миру в моєму житті дуже багато всього зміниться  на  краще.  В мене росте синочок. Я собі не можу  уявити, якщо би він підріс, що його б забрали десь на якусь війну. Це  дуже  страшно.

Тернополянин Олег Заєць хотів би, щоб життя у новому році стало кращим.

Відео дня

- Хотів би, щоб помінялось життя на краще, порівняно з тим, що було у минулому році. Щоб життя було краще, більше щоб  було грошей, і здоров’я головне, щоб було.

 

31-річна Аня Баб'ячук зі Львова хоче у новому році переїхати жити в Тернопіль.

- Хотіла б поміняти місце проживання на Тернопіль, тут дуже гарно, дуже атмосфера позитивна. Я живу у Львові і зараз є можливість переїхати сюди, так  що надіюсь, що це вдасться.

 

40-річна Ірина говорить, що хотілося б, щоб змінилось відношення влади до людей.

- Хотілося б змінити відношення влади та керівництва до нас, вони відносяться до нас, як до розхідного матеріалу, можна сказати, який можна викинути  і взяти другий. На жаль, отаке  є.

32-річна мама в декреті Олена Павлишин не хотіла б нічого міняти у своєму житті.   

 - Я думаю, що те, що є зараз –це круто. Нічого не хочу міняти, все подобається.

 

 

21-річна  студентка Наталія  Хаб хоче у новом році урізноманітнити своє життя.

- Хотіла б менше часу приділяти навчанню і більше урізноманітнити своє життя. Можливо, почитати нові книги, переглянути фільми. Кожного року хочеться щось змінити в собі

 

 

 

 

28-річна Соломія Драпінська каже, що її все влаштовує у житті.

- Навіть не знаю, поки що все влаштовує, все добре, діти здорові головне. Головне, щоб всі були здорові, решту все купимо, держава допоможе, надіємося.

41-річний приватний підприємець Іван Духній хотів би, щоб у новому році покращився  стан його здоров'я.

- Якщо чесно ще не думав про це. В новому році хотів би бути здоровішим, хотів би, щоб всі були здоровіші, щасливіші і мир був в Україні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up