Майбутня тернопільська відеоблогерка пише казки та любить карате

Майбутня тернопільська відеоблогерка пише казки та любить карате

11-річна Ася Романюк має багато захоплень. Дівчинка грає на фортепіано та співає в хорі, займається карате, малює та влаштовує театральні вистави з друзями. А також пише казки та малює до них ілюстрації.

11-річна тернополянка Ася Романюк навчається у п’ятому класі гімназії “Гармонія”, де вона почала навчатись лише цього навчального року, бо зрозуміла, що хоче більше займатись творчістю. Школярка навчається "на відмінно", всі дисципліни вдаються їй без жодних зусиль. Мати дівчинки пані Оксана розповідає, що Ася любить постійно дізнаватись щось нове та у неї рідко бувають проблеми з виконанням домашнього завдання.

Після уроків дівчинка відвідує чимало гуртків, але найбільше їй подобається займатись карате. Відвідує секцію спортивного карате два роки. Її тренерка каже, що у Асі до цього хист та вона може стати чемпіонкою. Мати дівчинки каже, що вона рада, що її дочка займається саме цим видом спорту. Бо каже, що карате - це прекрасна система фізичного розвитку усіх груп м’язів. Звісно, мати хвилюється, коли Ася сходиться у двобої, але якщо дочці це подобається, то вона лише "за".

   - Я розпочала відвідувати цю секцію завдяки старшому брату, - розповідає школярка. - Він з самого дитинства займається карате, і одного разу я потрапила до нього на тренування, де мені дуже сподобалось. А ще для мене дуже важливі тренери у спорті, і з моєю тренеркою мені надзвичайно пощастило.

Відео дня

Мати дівчинки розповідає, що у Асі бойовий характер, тому у карате вона може досягати вершин.

Окрім занять спортом Ася з шести років відвідує музичну школу. Дівчинка грає на фортепіано та співає у хорі. Мати Асі розповідає, що вона з самого дитинства красиво співає.

Пише казки та малює до них ілюстрації

Ще одним захопленням дівчинки є написання казок. У власному доробку Асі безліч невеликих творів. Дівчинка хоче у майбутньому видати книгу. Здебільшого школярка пише твори на соціальну тематику.

   - Я люблю писати тексти про проблеми сучасних підлітків, але героями у казках є тварини, а не люди, - пояснює талановита дівчинка. - Спочатку мої казки були банальними, а зараз я розумію, що з кожним новим твором у мене виходить краще.

Також дівчинка малює ілюстрації до своїх творів. Каже, що інколи вона навіть може спочатку намалювати ілюстрації, а потім з них придумувати казку. Розповідає, що натхнення черпає з буденних дрібниць. А створювати казку може як годину, так і кілька тижнів.

Мріє стати відомим відеоблогером

Коли підросте, Ася мріє стати відеоблогером. Каже, що зараз їй не вистачає сміливості викладати свої відео в Інтернет.

   - Поки що я хвилююсь викладати відео на суспільний огляд, - каже Ася. - Вдома я часто знімаю відео, але показую їх лише рідним.

Здебільшого у своїх відео Ася говорить про буденні справи та розповідає свої казки.

   - Дочка переборює свій страх показуватись перед великою аудиторію, вона часто бере участь у різноманітних заходах в школі, - каже мати школярки. - А ще вони з друзями пробують ставити невеликі театральні вистави, виходить досить цікаво.

У вільний час дівчинка любить допомагати мамі по господарству та гуляти з друзями.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up