«Мінімум часу для максимум краси», - директор Beauty Club

Бізнес-ланч: про секрети успіху розповідає засновниця та власниця клубу краси Beauty Club  Галина Сторощук-Теслюк.

- Коли відкрили фірму? Чому вирішили займатися цим бізнесом?

- В сфері салонного бізнесу я вже понад 10 років. Мені завжди подобалось робити жінок красивішими.  Ідея відкриття власного салону з’явилася коли, працюючи як майстер, я зрозуміла, що можу дати клієнту більше, не просто послугу, але ще й сервіс. Сучасні жінки мають дуже багато справ з догляду за собою: від зачіски і макіяжу до солярію та депіляції.  Вона не має часу бігати по різних майстрах та салонах. Ми ж зібрали справжніх
професіоналів в одному місці. А у грудні минулого року ми ще й відкрили експрес-салон – Beauty Brow Bar- перший та єдиний острівок краси надання швидких та якісних послуг.

- У чому полягає специфіка вашої роботи?

Відео дня

- Салонний бізнес – це дуже особлива сфера надання послуг. Адже клієнт, приходячи до нас, хоче забути про навколишні проблеми і просто відпочити. Інколи жінки приходять до майстра як до психолога, адже всі знають славнозвісну фразу: "Хочеш щось змінити в житті -  почни з зачіски та стилю". Клуб краси Beauty Club - це перший та єдиний клуб краси у Тернополі, який об’єднує у собі послуги візажиста, brow-майстра, lash-майстра, перукаря-стиліста, косметолога, майстра з перманентного макіяжу, майстра з воскової та цукрової депіляції. А також у Beauty Club є студія засмаги, та школа макіяжу для візажистів-початківців та уроки самомакіяжу.  

- Хто є вашим клієнтом?

- Наш клієнт – це дівчина, жінка яка завжди слідкує за трендами у сфері моди і краси. Зокрема, до нас приходять багато бізнес-леді та зайнятих молодих матусь, для яких час завжди на вагу золота.

- Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?

- Зараз в сфері краси з'явилося багато майстрів-початківців, які працюють і у салонах чи удома, але це завжди ризик. Я обираю працівників у свої салони  дуже прискіпливо, проводячи кастинг і тестування  всіх процедур на собі. У наших закладах майстри працюють
за принципом «Мінімум часу для максимум краси». Тобто, хоча експрес-макіяж тут виконують всього за 15-20 хвилин, проте це гарантовано якісна робота професійною косметикою.

- Які плани команди на наступний рік?

- Плануємо розвиватися і надалі, слідкуємо за усіма новинками індустрії моди, їздимо на виставки та семінари, звідки привозимо новинки-послуги. Проходимо атестації, підвищення кваліфікації та навчання у вітчизняних та закордонних спеціалістів. Наші клієнти зможуть  найближчим часом отримати ще більше послуг.

- Що відрізняє вас від  конкурентів?

- У Тернополі індустрія салонного бізнесу досить перенасичена, але салонам-конкурентам ще багато чого потрібно змінити, зокрема і ставлення до клієнта. Часто майстри  перетворюють процес створення краси на "конвеєр". Наші ж працівники завжди вислухають та порадять, застосують до кожного індивідуальний підхід.  Ми намагаємося, щоб в цей час усе довкола сприяло відпочинку жінки від буденних справ, щою вона насолодилася процесом турботи про себе.

- Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

- Моя сім'я – моє натхнення. Чоловік завжди підтримує мої починання, він мій порадник і опора.

- Чи є у вас власна формула успіху?

- Хороший керівник має розуміти свою справу та справу своїх підлеглих, тому я поєдную роботу управлінця та топ-візажиста, щоб не втрачати навики. Лише самовдосконаленням і наполегливістю можна досягти мети.

ДОВІДКА “RIA ПЛЮС”

  • Сторощук-Теслюк Галина Зіновіївна народилася в смт. Гримайлів 1 вересня.
  • Сімейний стан - заміжня, виховує двох дітей: Єва  (5 р.) та  Макс (2 р.)
  • Освіта - Вища педагогічна, середня спеціальна косметолог
  • Тернополяни визнали  Beauty Club переможцем в щорічному 12-му конкурсі
  • «Народний бренд 2016».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    шось вона зовсім не б"юті)))

    бурундук reply Anonymous

    штукатурки просто багато)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up