Місяць війни в Україні: як змінилося життя тернополян (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Місяць війни в Україні: як змінилося життя тернополян (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Рівно місяць тому, 24 лютого, у життя кожного українця увірвалася війна. Рівно місяць тому росія почала повномасштабне вторгнення в Україну.
  • Як змінилося життя тернополян, цікавилися "20 хвилин".

24 березня ми провели опитування серед тернополян та запитали як змінилося їх життя, чи змінився на їх думку Тернопіль та як.

Стало тяжко, але сподіваємося на краще

Петро, 66 років:

Відео дня

— Як змінилося моє життя? Стало тяжко. Але сподіваємося на краще. Віримо у наших доблесних воїнів та в те, що все буде добре. Треба підтримувати зв'язки один з одним та надихати. Головне не падати духом. Ми боролися, боремося та будемо боротися. Перемога буде за нами. Слава Україні!

Прокидаємося з надією і переживаннями

Катерина, 63 роки:

— На Тернопільщині поки немає військових дій, але наше місто стало прихистком для багатьох людей. Звичайно, тепер ми кожного дня прокидаємося з надією та переживаннями за тих людей, котрі лишилися в містах, де триває війна. Переживаємо. Чоловіки з моєї родини наразі захищають Україну в гарячих точках. Стараємося телефонувати до них частіше. Звісно, говоримо не про все і цікавимося не всім, що хотіли б дізнатися. Тут, у мирному місті стараємося допомогти їм, чим можемо. 

Хочемо, щоб війна закінчилася і діти не знали тої біди. 

Серце розривається за українців

Галина, 44 роки

— Життя змінилося в кожного українця. Переживання за завтрашній день присутнє у кожного. Серце розривається за українців, котрі наразі перебувають у містах, де активно ведуться бойові дії. 

Наше місто також змінилося, тому що приїхали багато людей з інших областей. Стараємося допомагати їм. Шкода тільки, що не всі тут спілкуються українською мовою.

Почав більше цінувати час з рідними

Олександр, 33 роки:

— Життя не дуже змінилося. Працюємо, стараємося якось допомогти армії. Навіть звикли до сирен. Я почав більше цінувати час, проведений з рідними. 

Почав цінувати кожен день

Іван, 40 років:

— Як змінилося життя? Почав цінувати кожен день, ціную буття разом із сім'єю та й на місто інакше поглянув. Мені подобається, що до нас їдуть люди, можливо, це стане причиною позитивних змін.

Практично втратив роботу

Роман, 43 роки:

— Я практично втратив роботу. От як змінилося життя. Сидимо, не спимо. Я почав цінувати час з родиною, друзями. 

А як війна змінила ваше життя? Пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up