«Наш Павлик був завжди усміхнений, про таких людей ще кажуть «світлі»». Так про загиблого захисника Павла Бугайського розповідає його тітка

«Наш Павлик був завжди усміхнений, про таких людей ще кажуть «світлі»». Так про загиблого захисника Павла Бугайського розповідає його тітка
  • 23 лютого під час штурму одного з населених пунктів на Донеччині героїчно загинув молодий хлопець – 28-річний Павло Бугайський з Тернополя.
  • Прощання з Героєм відбудеться 2 березня об 11.00 в Домі печалі на вулиці Микулинецькій.
  • Щемливий спомин про любого племінника написала його тітка Ірина Шумило.

«Нашому Павлику було 28 років. Це велика втрата для нас, його родини і всіх, хто його знав», – пише Ірина. «Наш Павлик був завжди усміхнений, про таких людей ще кажуть «світлі».

Вчився хлопець у 19-й школі, з самого дитинства цікавився історією. Йому дуже добре давались іноземні мови. Павло був студентом Тернопільського технічного коледжу, єдиним, якого запросили на навчання до Китаю. Він успішно закінчив там університет, проте жити хотів тільки в Україні. Останні роки мешкав у Львові. Звідти й пішов на війну.

Відео дня

Павло ні секунди не вагався у виборі стати на захист Батьківщини. Вважав це своїм обов’язком. Тепер війна забрала його назавжди.

Ось, що пишуть під дописом Ірини у соцмережах:

Vita Zvarych: Щиро співчуваю Вам та усій вашій родині Нехай душа Вашого Павлика пізнає щасливу вічність Вічна шана Герою України Дякуємо за захист

Люда Якимчук: Який жаль і сум. Іра прийми щирі співчуття. Нехай з Богом спочиває.

Irina Mozil: Щиро співчуваю з не поправною втратою. Йде від нас самий цвіт нашого народу. Який жаль. Не буде прощення ворогам нашим. А Павлику вічний спочинок Його душі

Люба Галамай Муц: Знала Павлика з дитячих років , завжди усміхнений і привітний .Ще малою дитиною він всіх дивував своїм розумом. Нехай Господь пошле йому Царство Небесне!

Вічна слава і пам'ять загиблим Героям, які ціною власного життя повертають мир в Україну.

Нагадаємо, раніше ми сповіщали про загибель Павла. Також повідомляли про те, що у вічність пішли Олег Федчук і Євген Горак з Тернопільщини.

 

Читайте також:

Захищаючи Україну, загинув Герой з Тернополя Павло Бугайський

Він так любив цей світ, любив Україну… У вічність пішов Олег Федчук з Тернопільщини

Захищаючи свій край, загинув теребовлянець Євген Горак — солдат, Герой, люблячий батько і чоловік

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up