«Наша ціль – боротись з ворогом!» Як хореографиня з Тернополя допомагає військовим на передовій

«Наша ціль – боротись з ворогом!» Як хореографиня з Тернополя допомагає військовим на передовій
  • Ілона Павкіна – знана в Тернополі тренерка танців, яка не могла сидіти склавши руки, коли в Україні точиться війна з російським агресором.
  • Наразі жінка продає власний відеоурок з хореографією, а за виручені кошти разом з іншими небайдужими тернополянками купує тканину для відшиву речей, необхідних хлопцям на фронті.

Індивідуальні й групові заняття з танців, тренеркою у яких є Ілона Павкіна, відвідує велика кількість дівчат. Відгуки лише позитивні, мовляв, хореографія робить їх не тільки розкутішими й впевненішими у собі, а й приносить позитивні емоції та ніби «ковток свіжого повітря».

Фото Ілони Павкіної з Інстаграму

Ініціатива стати у нагоді нашим захисникам виникла в тернопільської танцюристки з перших воєнних тижнів.

– Сьогодні всі ми розуміємо, що допомога один одному – це найсильніша зброя кожного Українця. Бо допомагаючи комусь, допомагаємо і собі. Адже всі зараз як одне ціле і все циклічно, – говорить Ілона Павкіна.

Відео дня

24 березня після публікації відповідного допису у соцмережах жінка почала продавати відеоурок – туторіал до власної хореографії під трек виконавця Jay Sean «Ride it», а за отримані гроші купувати необхідну тканину й шити білизну для військових на передовій.

Ціна відеоуроку символічна – 100 гривень.

Про витрачені кошти Ілона звітує аудиторії у сторіс на своїй сторінці в Інстаграмі.

– Танці – чудовий спосіб привести свої думки у порядок та набратись сил й енергії. Особливо, коли основна твоя ціль – боротись з ворогом! Я не входжу в якусь благодійну організацію, тому гроші просто так збирати не можу. Але за свою пожертву люди мають щось отримати! Після того, як ви придбали мій відеоурок, він залишається у вас назавжди! – розповідає Ілона.

За словами танцюристки, аби відшити найнеобхідніші речі для хлопців, які вже воюють і знаходяться у «гарячих» точках, треба багато тканини.

Ціна одного рулону коливається у межах від 4000 грн.

– Я вирішила допомогти конкретно 45-й окремій артилерійській бригаді. Бійці з неї потребують приблизно 300 комплектів білизни. Для неї слід мати 5 рулонів тканини, але ми з дівчатами вирішили одразу працювати з тим, що вдасться закупити, – ділиться Ілона Павкіна.

Білизну для захисників відшиває сама Ілона й інші небайдужі тернополянки цілком безкоштовно.

Зокрема, трохи більше як за два тижні з проданих онлайн уроків жінкам вдалось зібрати грошей на два рулони тканини.

– Їх ми ще з двома дівчатами – Світланою та Ольгою, власноруч покроїли, відшили приблизно 60 комплектів й на початку квітня віддали на відправку для хлопців. Дітлахи намалювали побажання військовим і наша посилочка щасливо доїхала на передову, – каже хореографиня.

Свою волонтерську справу жінка планує продовжувати й надалі.

– Я дякую усім і кожному, хто долучився до цієї ініціативи! Разом ми переможемо ворога! – говорить танцюристка.

До слова, придбати відеоурок тернопільської хореографині Ілони Павкіної можна, написавши їй в особисті повідомлення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sтас Максимов

    Так воно і буде,правда за нами!

keyboard_arrow_up