Нашу «Пташку» запросили заспівати у «Голосі країни»! Що вона відповіла?

Нашу «Пташку» запросили заспівати у «Голосі країни»! Що вона відповіла?

«Пташка» обороняла Україну на «Азовсталі», а в травні потрапила у полон. За визволенням парамедикині слідкувала без перебільшення вся країна, а відео з її співом облетіло весь світ.

Сьогодні, 14 жовтня, в День захисників та захисниць України, парамедикиня з Тернопільщини з позивним «Пташка» Катерина Поліщук вперше після звільнення з полону дала інтерв'ю та відвідала програму «Сніданок з 1+1».

«Я часто співала колискові, тому що музика допомагала хлопцям з «Азовсталі» при фантомних болях, коли знеболювальні вже не працювали. Яка різниця, ти проживеш 20 хвилин чи 20 років, їх потрібно прожити гідно. Ми не могли опустити руки, хоча і розуміли всі, що найбільш ймовірно — ми не виживемо і не вийдемо з «Азовсталі».

Якщо уявляти собі 9 кіл пекла, то це мабуть було останнє. Тоді було важливіше не вижити, а не здатися. Хлопці завжди просили співати, їм потрібно було триматися. В моїй родині я завжди була «зачинщиком» усіх музичних і театральних дійств. Мама співала мені українські народні пісні замість колискових і від того часу я полюбила музику. Я двічі співала навіть тоді, коли була у полоні, співала пісню «Чорні брови, карі очі», — розповіла «Пташка».

Відео дня

Під час ефіру продюсер проєкту «Голос країни» зробив сюрприз Катерині та запросив захисницю заспівати у суперфіналі проєкту. 

«Для нас та нашої команди величезна честь запросити тебе виступити у суперфіналі головного музичного проєкту «Голос країни», адже голос надихає, а пісня — це частина нашого ДНК. Ми співаємо для того, щоб далі жити і боротися. Крім того, в «Голосі країни» ми збираємо гроші на підтримку ЗСУ, тому будемо раді розказати твою історію і історію усіх захисників України у суперфіналі», — сказав продюсер Big Entertainment Shows Володимир Завадюк.

Катерина відповіла на пропозицію продюсера.

«Я дуже сильно хочу тішити людей, які надихаються моїм співом. Якщо це запалює серця, я звісно співатиму. Думаю, треба буде дивитися по моєму фізичному і моральному стану та по моєму місцю перебування. В першу чергу для мене важливо повернення хлопців з полону», — сказала «Пташка».

 Читайте також:

«Пташка» заспівала: Катерина Поліщук опублікувала архівне відео «підземельних співів» з Маріуполя

«Якщо перестану посміхатися — я вмерла». Катерина «Пташка» опублікувала перше фото після звільнення з полону

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юлік Бойків

    Дибіли,всіх на передову в нас війна а не концерт.
  • Tanya Pastushenko

    Гарна ідея !
  • Viktoria Evans

    а наша Пташка і так герой, дякувати ій за все! 🙏🇺🇦💛💙
  • Viktoria Evans

    зараз не таланти треба шукати, а краіну захищати

keyboard_arrow_up