До Дня Валентина у продавців на квітковому ринку замовляють і по 150 троянд

До Дня Валентина у продавців на квітковому ринку замовляють і по 150 троянд

Незабаром розпочнеться сезон оберемків квітів, які чоловіки несуть своїм коханим, аби привітати з Днем святого Валентина. Які квіти найчастіше купують чоловіки до свята та які суми ладні віддати за посмішку коханої, - з’ясовувала наш журналіст.

Продавчиня на квітковому ринку Орися Нечипорук розповідає, що сьогодні чоловіки хочуть чогось оригінального для своєї половинки, але все одно купують класику – червоні троянди.

- Найчастіше, звісно, купують червоні троянди, якісь збірні букети, весняні часом хочуть, - каже пані Орися. – У середньому чоловіки розраховують на суму 500 гривень. Буває, що замовляють і більші букети, але це вже рідше. А загалом можна зробити якийсь невеличкий букетик за гривень 200. До Валентина часто замовляють по 100 троянд, а зараз у нас найбільше замовлень на 150 троянд.

  •  
  • Нині ціна на квіти зросла, зокрема на троянду -  на 10-20%. Продавчиня Ольга Кіндзерська каже, що троянда зараз коштує від 20 до 80 гривень, залежно від розміру і сорту. Але чоловіки заручники ситуації і повинні підлаштовуватися під квіткову цінову політику.

Ярослав Школьний вирішив цьогоріч не дарувати дівчині букет із квітів, натомість бути оригінальнішим і зробити для дівчини фруктовий букет. Хлопець бачить перевагу у такому подарункові, мовляв, ним можна не тільки помилуватися, а і з’їсти. Він не сильно компетентний у «квіткових» справах, а серед квітів впізнає хіба що троянди.

Відео дня

  • Знаєте, я, як і більшість хлопців, не розбираюся у квітах і смаках дівчат, - пояснює Ярослав. – Тому коли приходжу на квітковий ринок просто кажу: «Дайте мені ті троянди і ті гарні білі квіточки ще». Або ж просто кажу: «Дайте те, що хочуть дівчата».

А які квіти ви плануєте подарувати своїй коханій до Дня Валентина? Скільки плануєте витратити на букет? Про це пишіть у коментарях до статті

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    як дибіли то нехай купляють
  • Петро Білецький

    Добрий день - Я ОЛЕНЬ !! :)
  • Петя

    ну-ну, 100... 150... парна кількість що оплакуємо? ;)

    Anonymous reply Петя

    хааа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up