“Новорічна ялинка на колесах“: як тернопільський водій таксі дарує святковий настрій пасажирам

“Новорічна ялинка на колесах“: як тернопільський водій таксі дарує святковий настрій пасажирам
  • Уже понад два тижні містом їздить новорічне таксі, водієм якого є тернополянин Михайло.
  • Чоловік прикрасив салон свого авто гірляндами та новорічними іграшками, а сам - у шапці Діда Мороза та роздає пасажирам цукерки.
  • Працює у службі таксі "Пілот"

Ми проїхались із Михайлом у святковій машині. Його позивний - “318”. 

Заходимо у авто, сідаємо поруч із водієм, який зустрічає нас усмішкою та люб’язно  просить не стукати дверима. Михайло дарує цукерку та запитує, куди їхатимемо. Оскільки пункту призначення у нас конкретного не було, то вирішили поїхати до головної ялинки міста. І тоді водій таксі, наче подихом, вмикає гірлянди та новорічну музику. 

Відео дня

Чому вирішив зробити казкове авто?

Коли заходиш у авто, в очі одразу кидаються пасажири, які там вже є - новорічні іграшки. Lва сніговики - Юрчик і Степанович, дві мишки - Мися і Крися, три ангелики - Віра, Надя, Люба та ельф - Колян. Імена цим всім іграшкам дали пасажири, окрім Коляна, якого Михайлові подарували. У салоні справді святково та атмосферно. Є тут і маленька ялиночка . 

Їздить чоловік на Chevrolet Aveo. Син Михайла назвав його машину “Шаркін”, служба таксі "Пілот".

Чоловік розповідає, що проблемно було знайти такі гірлянди, які б зменшували яскравість і різко вимикались. 

Тернополянка Валерія Грицевич, яка їздила із цим таксистом раніше, була вражена таким оформленням машини. Каже, це якась новорічна ялинка на колесах. 

Музика, як пояснює водій таксі, у нього в авто має особливе значення. Каже, є кілька флешок із різноманітною музикою, як бачить, що пасажирам не подобається, то перемикає. 

“Була й п’яна Танька у багажнику, і дітей забували”

За освітою чоловік - маркетолог, працював за фахом, а потім вирішив, що бути водієм таксі - це більш чесніша робота, ніж працювати у маркетингу. Розповідає, що впродовж чотирьох років, як він працює таксистом,трапилося чимало цікавих історій.

Пригадує одну із найсмішніших.  

Далі, як розповідає Михайло, ці дівчата включили Винника на блютуз-колонці і цілу дорогу співали. Коли їхня поїздка вже підходила до кінця і в авто залишилась лише одна дівчина та Танька в багажнику, ця її подруга каже:” Ну я тут виходжу, а за Танькою чоловік вийде.”

Хоч це було ще десь два роки тому, але Михайло ще досі згадує цю поїздку із особливим сміхом та подивом. Були й не надто приємні випадки. 

Пригадує ще, як одного разу молода мама забула дитину в нього в машині, бо заговорилась по телефону. Уночі, каже чоловік, більшість “брудних” історій відбувається, а вдень - приємніші. Цікаві стосунки у чоловіка й із іноземними студентами. Каже, існує стереотип, що таксисти до них погано ставляться, але він старається його руйнувати. 

До слова про пасажирів, Михайло розповідає, що безліч людей впродовж дня викликають саме його. Каже, це дуже приємно, а колеги на роботі жартують, що його машина - уже бренд. 

Михайло каже, що часто пасажири у відповідь на цукерки, які він дає, і йому дарують щось. 

Чоловік розповідає, що прикрашеною автівкою буде їздити до кінця зими. Тому, може й ви колись потрапите на нього. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Galyna Makar

    Надзвичайно приємний таксист. Таких зараз нема. Завжди вгощає цукеркою!!!
  • Петро Крутій

    Подібний на Еріка Кантона
  • Max

    Все правильно, святковий настрій перед святми створюємо самі ми собі. Таксі не користуюсь, а водієві плюс в карму якщо читає)
  • Nadiya Speranza - z

    Браво
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up