Пам'яті кожного полеглого сина та доньки: «Пташка» виступить у фіналі «Голосу країни»

Пам'яті кожного полеглого сина та доньки: «Пташка» виступить у фіналі «Голосу країни»

«Я дуже сильно хочу тішити людей, які надихаються моїм співом. Якщо це запалює серця, я звісно співатиму», — відповіла «Пташка» на запрошення виступати ще в жовтні.

Парамедикиня Національної гвардії України Катерина Поліщук із позивним «Пташка» виступить на шоу «Голос країни».

Про це повідомила сама захисниця у своєму Телеграм-каналі.

«Співаємо про хлопців і дівчат та для них. Нас не мають забути. А ще пам'яті кожного полеглого сина та доньки...», — написала Катерина.

Відео дня

На сцені «Голосу країни» Катерина заспіває пісню «Спи, маленький козачок» з закликом до визволення військовополонених, повідомляє телеканал «1+1». Саме цю пісню Катерина виконувала на відомому відеоролику з «Азовсталі», що облетів увесь світ.

Суперфінал «Голосу країни» відбудеться сьогодні о 19:00 на каналі «ТЕТ». Зазначимо, що вперше за всю історію української адаптації «Голосу» проєкт є благодійним.

Наразі парамедикиня готується до виступу.

А ви чекаєте на виступ «Пташки»? Будете дивитись прямий ефір суперфіналу «Голосу країни»?

Нагадаємо, що 14 жовтня, в День захисників та захисниць України, парамедикиня з Тернопільщини з позивним «Пташка» Катерина Поліщук вперше після звільнення з полону дала інтерв'ю та відвідала програму «Сніданок з 1+1».

Під час ефіру продюсер проєкту «Голос країни» зробив сюрприз Катерині та запросив захисницю заспівати у суперфіналі проєкту. 

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Надія Влох Іваськів

    Таккк
  • Наталія Шевчук

    Якщо буде світло

keyboard_arrow_up