“Перед прямими ефірами страшенно хвилювалась”: тернополянка про участь у відомому телешоу

“Перед прямими ефірами страшенно хвилювалась”: тернополянка про участь у відомому телешоу
  • 21-річна тернополянка Марія Стопник стала фіналісткою 10 сезону масштабного вокального шоу «Х-фактор».
  • Чим співачка буде займатися надалі, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 


 

Вона своїми вокальними даними з першої появи здивувала журі. Тернополянка пройшла на шоу довгий шлях від кастингів до вражаючих номерів фіналу. А за крок до перемоги Марія Стопник залишила шоу.

Марія Стопник - українська актриса і співачка. Родом вона з Тернополя, але зараз проживає у столиці. У 2017 році вона вже брала участь в музичному шоу "Х-Фактор 8", знімалася в містичному фільмі "Серафима", зіграла там головну роль.

Також вона стала відомою після виходу нового скандального кліпу угруповання Ленінград «i_ $ uss» ("Ісус"). Тернополянка зіграла в ньому головну роль - дівчину, у якої виникають різні галюцинації, пов'язані з релігією.

Відео дня

За словами самої Марії, на шоу вона прийшла, щоб стати кращою і впевненішою. Каже, що хоче допомогти людям зрозуміти, що немає нічого неможливого, якщо просто захотіти і постаратися. Мрія дівчини — залишити щось корисне і значуще після себе.

Тендітна актриса з перших секунд на сцені шоу «Х-фактор» зачарувала телеглядачів своєю розкішною рудою шевелюрою.

“Музикою захопилась ще з дитинства”

Після переїзду у Київ заняття музикою у дівчини припинились. вона почала вчитись на режисера, пробувала себе у ролі акторки, а на спів часу бракувало. 

Хоч у неї був, та й є, кавер-бенд із яким вони періодично грали на корпоративах та весіллях. 

Марію Стопник у Тернополі знають як вокалістку та модель. Вона закінчила Київський національний університет культури і мистецтв, факультет «Режисура кіно і телебачення». Зараз навчається на магістратурі. 

“Телешоу подарувало багато досвіду” 

На «Х-фактор» дівчина вперше прийшла два роки тому, на 8-ий сезон. 

Цікавим для дівчини було все: співпраця із постановниками, костюми, а головне - робота на такій великій сцені. 

“Співпраця із зірками - надихає”

Марії на шоу поталанило потрапити у команду дівчат Ігоря Кондратюка.

А у в фіналі проєкту тернополянка виступала в дуеті з зіркою - Максом Барських. Каже, ретельно готувалась до цього прямого ефіру. 

Зараз писатиму магістерську, але вокалом продовжуватиму займатись” 

Марія Стопник, на жаль, за крок до перемоги покинула проект. Марія подякувала усім, хто її підтримував протягом усього шоу, голосував за неї. Тим, хто просто телефонував щодня і казав, що вона молодець.  

- Хочу подякувати неймовірно великій групі, які створює це шоу для всіх глядачів, - сказала дівчина. - Як сказала Настя, головне не перемога, а те, що ти здобуваєш. Я вважаю, що свій коефіцієнт корисної дії я використала на максимум.  

Тернополянка подякувала за таку нереальну можливість і за те, що зробили її кращою. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up