Передчасно відійшла у вічність доцент ЗУНУ Олександра Марцінковська

Передчасно відійшла у вічність доцент ЗУНУ Олександра Марцінковська
  • 29 березня стало відомо про передчасну смерть кандидата економічних наук, доцента кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету Олександри Марцінковської.

Ректорат, профспілковий комітет, деканат, професорсько-викладацький колектив та студенти факультету економіки та управління, колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу і вся університетська спільнота сумує з приводу непоправної втрати.

«Глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття сину Олегу та його сім’ї, родині і близьким померлої. Поділяємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Олександру Богданівну. Вічна і світла пам’ять… Хай спочиває з миром!», – написали на офіційній сторінці ЗУНУ у Фейсбук.

Довідка:
Олександра Богданівна  Марцінковська народилася 2 жовтня 1970 року в м. Тернопіль.
У 1994 році вступила до аспірантури Тернопільської академії народного господарства, після закінчення якої, 29 вересня 1998 року захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю «Розміщення продуктивних сил та регіональна економіка».
З 1998 року Олександра Богданівна працювала у стінах ЗУН, обіймала посаду викладача, старшого викладача, доцента кафедри.
З вересня 2019 року працювала на кафедрі менеджменту, публічного управління та персоналу.
Науково-педагогічний стаж Олександри Марцінковської – понад 25 років.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» сповіщали про те, що передчасно помер депутат Збаразької міськради Володимир Прокоп. Також відійшов у вічність знаний у Тернополі письменник, підприємець і Волонтер Василь Глемба.

Відео дня

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (174)
  • Petro Chykur

    Вічна і Світла Пам'ять. Щирі співчуття Рідним і близьким. Нехай з Богом спочиває
  • Людмила Лыщенко

    Вічна пам'ять.
  • Вася Коваль

    Нехай земля тобі буде пухом.
    Спочивай с Богом.
  • Валя Пасічнюк

    Вічна пам'ять!🙏🏼🕯️

keyboard_arrow_up