«Перемога над ворогом буде у цьому році!» Прогнози на 2023 рік від відомого астролога з Тернополя

«Перемога над ворогом буде у цьому році!» Прогнози на 2023 рік від відомого астролога з Тернополя
  • Яким для України та Тернополя буде 2023 рік? Які переломні для нашої держави події трапляться і коли настане довгоочікувана Перемога?
  • Передбаченнями та ексклюзивними прогнозами на новий рік з читачами «20 хвилин» поділився відомий тернопільський астролог Іван Круп’як. 
  • Також він склав Європейський гороскоп для кожного знаку Зодіаку!

Новий 2023 рік є роком гонорової і всюдисущої сімки, яка проявляється та діє виключно за своїми правилами. Минулими подібними роками були 1942, 1978 та 2014, а наступним буде 2032 рік. Україна закодована під сімкою (стільки літер у її назві, ми межуємо з сімома державами тощо), тому події, які стаються через її вплив, відбиваються на нашій долі. Як саме – Іван Круп’як наводить приклади.

– Саме 14 жовтня 1942 року утворилась Українська повстанська армія. 21 січня 1978-го на Тарасовій горі у Каневі Олекса Гірник спалив себе, протестуючи проти русифікації. 25 січня цього ж року народився юридично сьомий, а фізично шостий президент України Володимир Зеленський, а 20 квітня прийняли Конституцію УРСР. 2014 рік теж був непростим: анексія Росією Криму, початок війни на Донбасі, утворення так званих ДНР і ЛНР. Всі вищезгадані роки були роками Коня за Східним календарем, а кінь – це сьомий знак, – говорить він.

Символи і знаки нового року

Астральна сімка оточує людину буквально звідусіль. Вона присутня у природі, адже існує сім звуків музики, сім кольорів веселки, сім зірок у Великій ведмедиці, сім днів тижня, 52 тижні року (у сумі сімка) та багато іншого. Ця цифра відбита і на нашому тілі: сім отворів на голові, які символізують планети Сонячної системи, сім енергетичних чакр, сім шарів шкіри тощо.

Відео дня

Важливими роками в житті кожного є такі: 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70. Вони змінюють нас щодев’ять літ (адже 16–7=9; 25–16=9 і так далі). 2023 рік, за словами астролога, розпочинає свою ходу з неділі, 9-ї місячної доби, яка вважається в астрології однією з неприємних. Зростаючий Місяць буде знаходитись у знакові Тільця, під яким територіально перебуває наша Україна.

– У новому році буде багато світла та святковості, а ретроградні Марс та Меркурій, які припадають на цей час, стримуватимуть тих, хто рватиметься до авантюр і нехтуватиме загальнолюдськими законами, – розповідає Іван Круп’як.

У 2023 році – нагадаємо, році сімки – відбудуться чотири затемнення: два сонячних і два місячних навесні та восени. За календарем погоди, рік під опікою Марса. Це означає, що весна обіцяє бути сухою і морозною, літо дуже спекотним, осінь більш посушливою, а зима холодною. За зороастрійським календарем з 21 березня стартує рік Павича, а за слов’янським – вже 7531 літо.

Також досвідчений тернопільський астролог склав для наших читачів Європейський (Західний) гороскоп на 2023 рік для кожного знаку Зодіаку!

Європейський гороскоп на 2023 рік

Овен

Підопічні знаку можуть розраховувати на досить непоганий рік. Досягнення та успіхи чекають багатьох як в особистому житті, так і в різних сферах діяльності. Вам захочеться глибше розібратись у своїх можливостях, проявити себе та показати власні вміння. Правильно сплановане бачення року підтримуватиме високий рівень активності. Одинокі знайдуть бажане щастя, а люди, які вже створили сім’ю, зміцнять любов.

Телець

Вас чекає спокійний і продуктивний період без різних життєвих коливань, адже Ви є ключиком року. Місяць у новорічну ніч буде у Вашому знакові. Новорічний тост в компанії проголошувати повинні саме Ви. Розраховуйте на особливе везіння в сердечних справах, будете насолоджуватись повнотою в діловій сфері і доведете, що наполеглива праця – це те, що зробить Вас багатим та поважним.

Близнюки

Ви допитливі і легкі на підйом, тому зможете швидше інших реагувати на зміни, які Вас оточують, а тому успіх неминучий. В наступному році зірки підготували для представників цього знаку чимало різних сюрпризів. Серед них можуть бути і неприємності, з якими Ви майстерно справитесь, а деякі труднощі загартують Вас. Більше щирості і тепла отримаєте від коханих та тих, кому ви небайдужі.

Рак

Це рік водяної стихії. А тому всі зміни йтимуть вам на користь. Здебільшого будете насолоджуватись повільною течією днів і духовним умиротворенням. Зможете правильно зорієнтуватись у багатьох нових для Вас подіях, брати в них активну і корисну для себе участь. Зміни поглядів і настанов сприятимуть відмовитись від неефективних моделей поведінки. Романтика буде притаманна Вам впродовж усього нового року.

Лев

Загалом Ваша активність має бути правильно спланована і мотивована до тієї чи іншої події. Час працюватиме на Вас і дасть Вам можливість проявити себе і досягти успіхів в кар’єрі та особистому житті. Ви маєте постійно шукати ресурси і розвиватись, а прийняті Вами рішення повпливають на подальшу долю. Сподівайтесь знайомств з цікавими проєктами і блискучих особистих досягнень.

Діва

Відповідальні, надійні Діви можуть скористатись результатами праці попередніх літ, або колишніми зв’язками. Багатьом вдасться реалізувати колишні мрії, а набутий діловий статус додасть більше волі і часу на особисте життя. Ви його зможете прикрасити новими захопленнями. Декого Вони будуть надихати на зміну роботи, професії та навіть переїзд. Не розпорошуйтеся на дрібниці!

Терези

Не прості, а й цікаві завдання, приємні несподіванки, розмірно-важку працю над собою пророчать Терезам зірки в новому 2023 році. Соціальна активність принесе Вам безліч нових відкриттів, з’являться міцні стимули для професійного і духовного росту, розуміння справ і правильні орієнтири відкриють шлях до фінансового благополуччя. Будь-які нові зв’язки підуть Вам на користь!

Скорпіон

Вам вдасться успішно завершити розпочаті в минулому році великі проєкти і Ви зможете взятися за втілення інших амбіційних планів. Вміння знайти шлях до заробітку покращать якість Вашого життя. Деякі Скорпіони задумаються про переїзд за кордон, а іншим представникам знаку пасивний прибуток дозволить менше працювати. Особисте поповниться багатьма приємними моментами.

Стрілець

Свої зусилля спрямуйте на ділову сферу. Легких досягнень і несподіваних прибутків очікувати не варто. Позитивні результати отримаєте від наполегливої праці. Особисте життя передбачається помірним, розраховуйте на любов і підтримку рідних, а якщо Ви – досі вільні, на довготривалу зустріч, яка принесе Вам спокій і задоволення. Втішайтесь тим, чого досягли!

Козеріг

Цікавий і насичений різними подіями і змінами чекає Вас рік, що приходить. Вам вдасться багато змінити в поглядах, думках, у своєму житті й навіть оточенні. Ви зможете результативно трудитися, розвиватися в особистій та професійній сферах, нарощувати авторитет і будувати стосунки. І не дивлячись на це все, будете знаходити час для близьких людей та любовних занять.

Водолій

Рік змін – від застою до активних дій. Ви відчуєте волю від твердих обмежень та захочете взятися за все відразу, але це може відвернути Вас від серйозних результатів. Якщо зможете налаштувати себе на цілеспрямовану працю, отримаєте все, що запланували. Без чіткого визначення планів на рік можете не досягнути того, що обіцяють Вам зірки.

Риби

Це буде успішний рік, вас не полишать ділові успіхи, матеріальне благополуччя, щастя в коханні та втілення творчих планів. Ви зможете легко завоювати авторитет як вмілий і талановитий спеціаліст, майстер своєї справи. Ви зміните багато поглядів та переконань, станете відповідальні і обережні, а в стосунках з близькими навчитеся слухати і довіряти. Комусь буде важко зловити «Рибку» в каламутній воді подій року!

Чого чекати від 2023 року?

На думку астролога Івана Круп’яка, новий рік буде роком кардинальних змін у всьому, а ще – роком України, хоча нас вже зараз обговорює увесь світ. Чоловік додає: усі за кордоном знають і виконують дві українські пісні, які починаються з тридцятої літери алфавіту, що символізує тризуб. Це буква «Щ», а композиції – Гімн «Ще не вмерла Україна» та колядка «Щедрик». Саме Україна, додає тернополянин, у 2023 році стане стартовим майданчиком, з якого народиться нове мислення і розуміння життя. Та спершу ми повинні подолати усі проблеми.

Щороку астролог ділиться своїми прогнозами із нашими читачами. Фото з архіву

– Які важливі події можуть трапитись у 2023 році, запитуєте? Найбільша подія, якої ми усі чекаємо – це припинення війни і Перемога. І я гадаю, що вона якраз припаде на новий рік, адже це рік сімки, а вона завжди для нашої долі знакова! Коли точно настане Перемога – напевно ніхто не скаже… Це важко прорахувати, події змінюються не щоденно, а щогодинно, – пророчить астролог.

Лютий 2023 року, за словами Івана Круп’яка, буде чи не найскладнішим місяцем. Це пов’язано із річницею повномасштабного вторгнення росії. Перша переломна подія, яка заспокоїть українців і дасть позитив, має трапитись у період між зимовим сонцестоянням (22.12.2022 року) і весняним рівноденням (20.03.2023 року). А спокійнішим життя стане після літнього сонцестояння (22 червня).

Що астролог бажає тернополянам?

Іван Круп’як наголошує – 2023 рік буде роком динамічним. Життя і зірки підштовхуватимуть нас до різких кардинальних змін. Тому їх не варто боятися. Хочемо ми того чи ні, але змінюватись будемо. Насамкінець, астролог щиро вітає читачів «20 хвилин» з новорічно-різдвяними святами.

– Коли ми сидітимемо за святковим столом, або якщо переступ років застане нас в інших умовах, давайте в першу чергу подумаємо про те, аби в нашій країні був спокій, була Перемога! Подумаємо про тих, хто її наближає… А наближати ми повинні всі – своїми думками, молитвами і ділами. Якщо українці гуртом у Новорічну ніч і на Святий Вечір помоляться, то наблизять усі свої бажання, про які мріють! Всім спокою і приємних перемін. Шануймося! – бажає Іван Круп’як.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (52)
  • Ірина Белякова

    Не дуже вірю в гороскопи, але чи не вперше настільки хочу вірити, що все справдиться. Особливо, що стосується Перемоги... А вона однозначно буде нашою!!!
  • Вадим Єпур

    Варто сподіватися лише на свої сили і робити все, що можливо, а не сподіватися на випадок і прогнозни астрологів.
  • Вадим Єпур

    В гороскопи не вірю, але вірю в те, що новий рік буде кращий, з перемогою та новими здобудками.
  • Юля Іноземцева

    Мені гороскоп для мого знаку зодіаку впринципі сподобався. Але цікаво, які то такі "неприємності" віщує пан Круп'як? Найбільша непримність - війна, яка триває. Сподіваюсь, що у 2023 році дочекаємось Перемоги!

keyboard_arrow_up