Перемога в один голос - відомі результати фотоконкурсу "Моє особливе весілля"

Перемога в один голос - відомі результати фотоконкурсу "Моє особливе весілля"

Редакція газети «RIA плюс» завершила проект «Моє особливе весілля». Голосування відбувалося на сайті «20 хвилин» із 4 по 10 жовтня. Своїми лайками тернополяни і визначили імена переможців фотоконкурсу.

Шлях до перемоги був нелегким. Іра Гаврилюк та Віктор Козачук обігнали своїх конкурентів Юлію Тихович та Романа Скаляка всього на один голос.

Нагадаємо, що протягом вересня тернополяни надсилали свої весільні історії та фотографії в редакцію газети «RIA плюс». Найцікавіші з них ми публікували і на шпальтах видання. Голосування за найкращі світлини та історію тривало до 10 жовтня. Переможці отримали сертифікат на 2000 грн від стоматології PREMIERDENT.

Відео дня

Був парад офіціантів

Одружилися закохані 16 липня минулого року. За півроку до події пара інтенсивно готувалася до весілля. Тоді ще наречена дуже хотіла, аби святковий зал був білосніжно білим із нотками фіолетового.

- Я сама шукала по салонам і в Інтернеті різні прикраси: помпони, бутоньєрки, думала, яким має бути фуршетний стіл, фантазувала, як виглядатиме місце для виїзної церемонії, - каже Ірина.

Святкували весілля в ресторані у Збаражі. Біля закладу робили і виїзну церемонію. Іра зізнається, що давно мріяла приїхати на власне весілля на ретро-автомобілі. І її мрія здійснилась. Молодята приїхали на святкування на Maybach.

Атмосфера на святі була дуже позитивною. А на весіллі подружжя зібрало таланти зі всієї України. Ведучий свята – Назар Голоджун – зі Львова. Музичну частину забезпечив гурт «Мікс» із Рівного. Відеограф був з Нетішина, фотограф Дмитро Шеремета – з Тернополя. Гості – із Тернопільщини  та Коломиї.

«Зіркою» вечора стала бабуся Іри – пані Ганя. У свої 78 років вона так активно брала участь у конкурсах і танцювала, що всі гості були просто в захваті.

Ще весілля запам’яталося гостям справжнім парадом офіціантів. Так феєрично вони подавали свою коронну страву – червону рибу.

Кохати один одного

Переможниця Ірина Гаврилюк поділилась своїми враженнями від проекту.

- Мені було дуже цікаво розповісти про наше весілля, таке враження, що ми отримали ще раз пережити ту хвилюючу мить в нашому житті, - каже вона. – Коли відбирала фотографії для конкурсу, то навіть не думала, що ми можемо перемогти. Адже насправді для кожного подружжя, у якому чоловік та жінка кохають один одного, саме день їхнього одруження вважається найщасливішим та найбільш особливим у житті. Тому всі пари, які долучились до проекту, мали реальні шанси стати переможцями конкурсу.

Спочатку, за словами учасниці, вони з чоловіком не думали боротися за перемогу. Але коли зайшли на сайт «20 хвилин» і побачили перші лайки, коли побачили, що від інших закоханих їх відділяє небагато голосів, у душі зародилася віра в перемогу.

- Я вже розповідала, як виграла знижку на весільну сукню та послуги ведучого на весілля, тому, мабуть, краплинка фарту все ж таки є, - посміхаючись додає Іра. – У соцмережах я розповіла друзям про те, що ми беремо участь у конкурсі. Кожного дня заходила на сайт і дивилась, на якому ми місці. Тривали час лідерами були Юля та Роман. Вже в останній день голосування ми вибилися вперед. І фактично таки вирвали цю перемогу.

Іра та Віктор набрали 330 лайків. Редакція «RIA плюс» вітає переможців та бажає їм сімейного щастя та добробуту. У свою чергу, тернополяни дякують за можливість брати участь у подібних конкурсах.

- Ми постійно читаємо газету і сайт «20 хвилин», якось не доводилось брати участь у конкурсах. А тут перший раз спробували – і перемогли. Сертифікат стане в нагоді, якраз потрібно сходити до стоматолога.

Усі молодятам, які ще планують весілля, подружжя радить зосередитись на тому, чого прагне їхнє серце.

Весілля – це один особливий день в житті пари, тож ним варто насолодитись сповна. Насправді не важливо, на скільки помпезним буде святкування, а той настрій, який відчувають закохані, - каже Ірина. – Не варто замовляти надто багато страв, адже зазвичай вони лишаються. Весілля – свято, у першу чергу, для молодят, тому запрошувати варто тих людей, які дорогі вашому серцю, і з ким ви хочете розділити найщасливішу миттєвість у житті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up