"Переїхав у Київ разом з коханою": як змінилось життя переможця "Голосу Країни" Романа Сасанчина

"Переїхав у Київ разом з коханою": як змінилось життя переможця "Голосу Країни" Романа Сасанчина
  • Перемога 18-річного Романа Сасанчина із Тернопільщина на музичному проєкті "Голос Країни" зворушила та підкорила користувачів соцмереж. 
  • За перемогу хлопець отримав ключі від квартири у Києві. Як він живе тепер, читайте у інтерв'ю.

За участю Романа Сасанчина у шоу, затамувавши подих, стежила вся Тернопільщина. На ранок наступного дня новини про цю перемогу зібрали мільйони коментарів із вітаннями для переможця, тоді ще 17-річного студента Теребовлянського коледжу культури та мистецтв.  Що про переможця розповідають його рідні люди, читайте у матеріалі за посиланням тут. 

Одразу після перемоги на шоу Роман розповідав нашим журналістам, що для нього все сталось, наче уві сні.  Тоді був початок травня, і хлопець говорив, що змоги переїхати у нову квартиру ще не було. Але вже за кілька місяців у соцмережах Ромчик ділився фото з нової квартири, а згодом у інтерв'ю на "1+1" розповів, що у новому помешканні він живе не сам. 

Відео дня
v class="video-block">

"Живу у Києві та займаюсь музикою"

- У Київ я переїхав вже на початку літа. Потрібно було підзаробити трохи, поки ця вся ситуація з карантином трішки не вляжеться. Довелось відкласти вступ. Я закінчив Теребовлянський коледж культури та мистецтв, але навчання далі вирішив відкласти ще на рік. Взяв трохи часу, щоб більше підготуватись та присвятити час музиці. 

Одразу після "Голосу країни" Роман розпочав займатись сольною кар'єрою. Зараз він вже має чимало напрацювань для власних хітів.Одна із пісень буде присвячена мамі.

Хлопець каже, що наразі у Києві друзів у нього небагато. Бо чи не усі учасники "Голосу" родом із інших областей України, та й карантинних обмежень у Києві стараються дотримуватись, тож відпочинок у великих компаніях поки під забороною. 

Роман Сасанчин – переможець шоу "Голос країни-10": чи погоджуєтесь ви з  результатами фіналу - Новини шоу-бізнесу - Lifestyle 24

"Коханій присвятив пісню"

У новому помешканні хлопець облаштовує побут разом з коханою Іванкою. Закохані поселились разом. Дівчина теж родом із Тернопільщини. Познайомились вони у компанії спільних друзів. 

- Я доволі довго намагався підкорити її серце, - каже хлопець. - А потім просто запропонував жити разом. Вона погодилась. Зізнаюсь, вагання були, але я радий, що все так склалось. Нас не злякало те, що у новій квартирі немає ремонту. Його я розпочав робити сам. Іванка допомагає. Хоча через роботу ми разом не так багато часу проводимо, як би хотілось.

Роман Сасанчин з дівчиною

Кохану вже встиг познайомити з мамою. Розповідає, що дівчата між собою порозумілись, а мама навіть потайки планує весілля. Хоча сама пара наразі про одруження не говорить. Мовляв, треба добре придивитись.

- Мама приїжджала до нас в гості, - каже хлопець. - І хоча квартира ще без ремонту, мамі все сподобалось. Вона була в захваті і дуже за мене рада.

Хлопець розповідає, що дівчині вже присвятив пісню, але назва її поки залишається інтригою.

Голос країни-10 - Роман Сасанчин - подробности - Гламур - TCH.ua

"У Києві незвично"

До нового міста хлопець вже звик. Хоч, зізнається, після тихого села, де прожив більшість життя, гамірне місто таки незвичне для нього. 

- У Києві незвично. За ритмом міста інколи важко встигнути, але мені все подобається, - каже співак. - Я на кілька днів поїхав додому, і зрозумів, що мені в селі вже дуже скучно.

У Києві хлопець одразу влаштувався на роботу. Працював разом з коханою в одному із магазинів. Каже, що на роботі часто його впізнавали шанувальники, просили сфотографуватись. 

- Були й такі, що казали: "От дивіться до чого дожився переможець "Голосу країни", але мені не соромно, - продовжує він. - Тому, що це робота, і жодного заробітку я не соромлюсь. Зараз я був змушений звільнитись, бо потрібно більше уваги музиці приділити. 

Роман Сасанчин каже, що музика - це любов його життя, і незважаючи на усі труднощі, покидати це заняття він поки не збирається. А вже зовсім незабаром шанувальники будуть мати змогу почути перший його хіт. 

Одразу після виходу першої сольної пісні Романа Сасанчина ми обов'язково розкажемо детальніше про його творчість.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (45)
  • Vasya Siplivyy

    Рома люби и будь любимым свое счастья построить можно только с любимой девушкой ,Удачи и счастья вам
  • Нинель Жовнир

    счастья, здоровья, успехов, любви молодой паре, все зависит от вас, дерзайте.
  • Ольга Яким

    Нічого одне другому поки думаю не мішає.У великому місті в такому віці теж не дуже безпечно,А як є талант і захоче йти далі,то піде.І непотрібно пхатись в його життя,що б кудись не повернуло в гіршу сторону.Успіхів Ромчику.
  • Людмила Петришин

    Мабуть, на цьому і зупиниться, для нього це вже багато, хоча...хто ж знає! Може буде розвиватися!

keyboard_arrow_up