Прокинулася з новим носом: як лікар з Тернополя здійснив мрію жінки у формі

Прокинулася з новим носом: як лікар з Тернополя здійснив мрію жінки у формі

Краса, можливо, і не врятує світ, але точно додасть впевненості у своїх силах. Особливо, коли мова йде про жінку, яка майже все своє життя мріє змінити те, чим наділила її природа.

Військовослужбовець з Тернополя Оленка Борисюк мала щасливе дитинство та глобальні плани на життя. Єдине, що завжди гнітило у своїй зовнішності, – негарний довгий ніс. З підліткового віку вона жила надією, що колись побачить у дзеркалі зовсім інакше своє відображення. І от у 39 років її мрія здійснилася.

- Такого подарунку як на цей Новий рік я ще не отримувала ніколи. Мій чарівний носик – більше не той "абра-кадабра". Дякую професіоналу своєї справи, лікарю Олегу Стахіву за легке дихання, за сон без задихання і за новий покращений носик, - на радощах написала тернополянка у соцмережі Фейсбук.

Історія перевтілення жінки захоплює.

Відео дня

"Узяла найгірше зі всієї родини"

У дитинстві, каже, риси обличчя були ще не зовсім чіткі. А от у підлітковому віці форма носа вже більше "вималювалася" і не приваблювала Олену аж ніяк.

- Комплексів не було. Мене ніхто ніколи не дражнив. Але внутрішнє відчуття некомфортну завжди було присутнє. Пам'ятаю, навіть бабуся мені часом говорила: "Оленуся, ти така гарна дівчинка, але та бараболька на обличчі так тебе псує…Може, прищепочку треба…" Свята наївність. Ні, вона не хотіла мене образити чи принизити, чи прищепити комплекс неповноцінності, вона з любов'ю, певно, співчувала мені. А я ніби позбирала у всій родині найгірше – в одного ніс довгий, в іншого – широкий, у третього – картопля. А в мене все нараз: і довгий, і широкий, і у формі бараболі…

Але надія змінити щось завжди була. Знайти у Тернополі спеціалістів, які могли б виконати таку операцію, раніше було неможливо. Ринопластику робили хіба що в Києві. Але і ціни на операцію захмарні. Щоб назбирати кошти, наша співрозмовниця поїхала на заробітки в Чехію. Але витратила їх на побутові проблеми. А ніс так залишився без змін…

Але мрії таки збуваються, якщо вони щирі. І не буває в житті випадкових зустрічей, продовжує співрозмовниця. Про те, що отоларинголог Олег Стахів робить пластині операції, у тому числі і ринопластики, дізналася від знайомої. Спочатку просто записалася на прийом до лікаря. Адже, крім зовнішньої непривабливості носа, її ще протягом усього життя турбувало утруднене дихання.

Операція – подарунок до Нового року

- Мала викривлену перегородку. Я ще й алергік, то це тільки загострювало мій стан. Навесні, у період цвітіння квітів і дерев страждала від постійного нежитю. Страшенну алергію мала в період вагітності, не могла нормально спати, увесь час лягала на один бік – так важко було дихати.   Тож, перш за все, хотіла позбутися цієї проблеми. А форма носа – це вже було інше питання, яке благополучно вирішилося.

Ринопластику тернополянці Олені Борисюк лікар погодився зробити безкоштовно, як учасниці бойових дій. Уже три роки жінка служить в лавах ЗСУ, є т.в.о. начальника складу топокарт.

- 20 грудня Олег Стахів провів операцію. Мені здавалося, що під наркозом я була секунд десять, насправді минуло кілька годин. Навіть такого «відходняку», як від звичайного наркозу, не було. На третій день після операції мене виписали з клініки. А вже на четвертий – я мусила їхати на курси перекваліфікації. Уявіть, як на мене дивилися люди. Питали, що зі мною трапилось, але я відповідала, що ефект буде класний та позитивний. Так і є, набряк минув, і в мене тепер ну дуже гарний носик.

Форму лікар підбирав індивідуально. Єдине побажання, яке висловила пацієнтка, - аби забрав «картоплинку» на кінчику. Результат перевершив очікування. Коли Олег Стахів дав пані Олені дзеркало, щоб оцінити новий ніс, вона почала плакати.

Стала схожою на своїх дітей

- Як довго я цього чекала, стільки мріяла про ці зміни. Не впізнала саму себе. А яка мама була щаслива! Такий маленький, такий гарненький носик, зовсім не такий, як звикла бачили щодня. Після операції минуло стільки часу, а я й досі не вірю, що це відбулося зі мною, - продовжує вона. – Навіть якихось больових відчуття в післяопераційний період не було. Перші три дні, коли в носі стояли тампони, було трішки важко дихати, коли їх вийняли, я ніби на світ народилася: нарешті змогла вдихнути на повні груди.

Після операції жінка відчуває все більше поглядів на собі. Не тільки чоловіки, а й знайомі жінки роблять компліменти та захоплюються сміливістю тернополянки.

- Дехто питає: «Як, як ти наважилась?» А що тут думати, я завжди про це мріяла. Подруга каже, що після операції в мене виросла впевненість у собі. Рідні дуже тішаться змінам. Донечка, коли побачила, дуже тішилась: «Мамо, ти така красуня!». Син, як і донька, на щастя, мають невеличкі та акуратні носики. Тепер я стала схожою на своїх дітей!

Проводять безкоштовні оглядидітей

У «Клініці Стахіва» триває соціальна акція «Здорові носики». Діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти учасників АТО  мають можливість пройти безкоштовний огляд у найкращих спеціалістів.

Така ініціатива розпочалась ще у грудні. Менше, ніж за місяць, оглянули понад 60 дітей. Оскільки є багато охочих, вирішили продовжити огляди.

За словами керівника медичного центру, щоб взяти участь в акції, потрібно обрати для себе зручний день та записатися на прийом до лікаря.

Контакти: тел. 098-59-02-929.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Liliya Castro

    У нас септопластію або рінопластію роблять у кожній лікарні всім бажаючим безкоштовно.
    Мене особисто здивувало, що у місті з  200 000 населенням є лише 1!!! лікар- спеціаліст, і це жахливо. :(

    Олеся Жолобюк reply Liliya Castro

    Liliya Castro А Ви звідки? Перший раз чую , щоб операції були безкоштовні. ..
  • Богдан Маюк

    Красуня - сузір'янка!
  • Марія Гаврилюк

    Вітаємо, браво !
  • Tanya Popovych

    Вона і була гарною ☺
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up