Що думають тернополяни про зовнішню рекламу на вулицях міста (ОПИТУВАННЯ)

Що думають тернополяни про зовнішню рекламу на вулицях міста (ОПИТУВАННЯ)

Вулиці Тернополя масово обклеюють різноманітними оголошеннями та рекламами. Таким чином люди популяризують свої товари чи послуги, а також повідомляють про події у місті. "Робота у Польщі", "Купуємо волосся", Зніму квартиру" та інші подібні написи розміщені на стовпах, фасадах будинків та зупинках. "20 хвилин" вирішила з`ясувати ставлення тернополян до зовнішньої реклами.

- Я негативно ставлюся до зовнішньої реклами, коли її вже багато, - категорично відповідає студентка, Юлія Нагорна. - Не люблю засилля яскравих вивісок, що приховують за собою сам вигляд міста. Я за те, щоб реклами було в міру.

Тернополянка Мар`яна Слободян у більшій мірі тягнеться до думки, що зовнішня реклама є корисною. 

Відео дня

- Розумієте, тут два боки медалі, - пояснює 22-річна дівчина. - З одного боку, то дуже добре, бо люди мають змогу отримати корисну інформацію. Адже часто пропонують у таких рекламах роботу чи за кордоном, чи у місті. Також можна дізнатися про події у Тернополі. А з іншого боку, то трохи псує зовнішній вигляд міста. Проте у нас багато, що псує вигляд міста, а дворів особливо. Адже стіни не реставрують, під`їзди не відновлюють. Тому, гадаю, гірше від реклами не стане. 

Водій-таксист скаржиться на те, що яскрава реклама відволікає від кермування. А ось водій маршрутного таксі №15 каже, що реклама йому не заважає, мовляв, він дивиться на дорогу, а не на афіші. 

- Мені взагалі не подобається реклама, - категорично відповідає 54-річна Ніна Дольна. - Все, що рекламують, - суцільний непотріб. Адже хороший продукт чи послуга не потребує реклами.

22-річний Сергій Орищак вважає зовнішню рекламу неестетичною.

- Я переконаний, що вона псує зовнішню картинку міста, - каже хлопець. - Я водій, і якщо реклама якась дуже яскрава, то це, звісно, заважає мені. 

А як ви ставитесь до зовнішньої реклами? Потрібно у місті стільки афіш та банерів?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Рахманський Андрій

    дуже Неподобається що здирають оголошення, зірвані вони дивляться набагато бірше чим наклеїні. Та і заважають людям жити, зривають рекламу,.. хтось старався, зробив послугу, ходив, розклеював, а хтось здирає тупо
  • Герасимчук Ростислав

    Телевізор цей сліплячий та кричащий заберіть з Збаразького кільця.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up