Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Дим в потягах, мало колядників на свята, дива зцілення, рівень злочинності та інші проблеми хвилювали тернополян цього тижня

Богдан ДЕМБРИНСЬКИЙ, (57 р), пастор:

- Минулого року я став очевидцем чуда. В січні зустріли жінку у дуже важкому стані. В неї виявили ракову пухлину в молочній залозі. Грошей на лікування не було, хвороба прогресувала, почали відмовляти нирки, жінка вже не могла виходити з дому. Ми помолились за неї і біль зник. Згодом медичне обстеження підтвердило, що раку в жінки немає!

 

Відео дня

 

 

 

 

Надія ГЕРБІШ, 30 р., письменниця:

– У свої 30 років з’ясувала, що написала і переклала якраз 30 книжок, на кожен рік – по книжці! Цьогоріч ми з чоловіком і донечкою мешкали в Лодзі, Збаражі й Кракові. А ще в нас були Париж, Франкфурт, Вроцлав, Будапешт, Київ, Львів і Тернопіль. Ми відвідували палаци й замки, музеї й бібліотеки, гуляли набережною Сени й катали донечку на поні по Монмартрі. У мене відбулося чимало презентацій, зустрічей із читачами, багато інтерв’ю

 

Тетяна ТАРАСЕНКО (56 р.), журналіст:

- Ми з сином наміняли купу грошей - чекали колядників... Та, уже упродовж кількох років, помічаю - усе менше та менше їх приходить. Минулого року були в гостях у селі - родичі сказали, що ситуація така ж. І вертепів поменшало, і усе рідше діти приходять з колядою. Навіть у часи, коли на святкування Різдва було табу, колядники приходили один за одним - і дорослі, і дітлахи. І сусіди зорганізовувалися, і компанії не оминали жодної оселі... У чому причина? Та й дзвінків з вітаннями поменшало - побільшало лише есемесок та вітань у ФБ... Невже скоро колядувати будемо через скайп?

 

Олександр БОГОМОЛ, (40 р.), начальник ГУ нацполіції в області:

- Тернопільщина залишається найспокійнішим регіоном в Україні. Поменшало умисних вбивств. Більшість з них стаються на побутовому ґрунті. Побільшало проблем з розподілом землі, рейдерськими захопленнями. Ростуть, як гриби після дощу, нові шахрайські схеми. Не «працюють» на Тернопільщині, як це було у 90-ті, й серйозні злочинні угруповання. Хіба дрібні, які впливають на крадіжки.

 

Любов ВОВК (35 р.), журналіст:

- Поверталася від родичів потягом, і всю ніч заважав спати тютюновий дим, який заносило у вагон з тамбура. Хто палив, я не знаю, бо поки сморід розходився до наших місць, порушника в тамбурі, певна річ, вже не було. Але ж палити в потягах заборонено! Можна ж було вийти для цього на вулицю під час довших зупинок? Адже у вагоні й вагітні, й діти, й літні люди, які змушені дихати тютюном.

 

Діана ГОГОЛЬ (20 р.),журналіст:

- Нещодавно я перетинала пішки кордон. І була дуже здивована і розчарована нахабністю та невихованістю людей. Штовханина була настільки сильна, що якби серед натовпу була маленька дитина, її б задушили. Невже не можна сформувати нормальну чергу замість того, щоб штовхатися?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up