Що схвилювало тернополян останнім часом

Що схвилювало тернополян останнім часом

Який приклад подають дітям батьки, коли перебігають дорогу на червоне, обіцянки не йти у велику політику, обмеження швидкості для водіїв - ці та інші проблеми схвилювали тернополян цього тижня

Богдан ГЛЯДИК (29 р.), адвокат:

- Незважаючи на зміну швидкісного режиму, водії продовжують порушувати правила у цій частині. Це сприяє високій аварійності на автодорогах і, як наслідок, високій смертності. Незважаючи на це, з 2015 року в Україні не ведуть фіксації швидкості руху автомобілів. Цю проблему варто вирішити! 

 

Відео дня

 

 

Інеса Голояд (29 р.), головний державний інспектор:

 

- Найбільше схвилювало похолодання, яке минулого тижня нарешті дійшло до України. З одного боку немає чому дивуватися, це ж зима, але мені ця помірно тепла осіння погода вже почала подобатися. По-перше, я дуже важко переношу морози, а по-друге, тепла зима - це неабияка економія на оплаті газу. Плюс цих морозів хіба у тому, що купатися на Водохреще буде якось традиційніше, бо я цього року знову планую пірнання в ополонку.

 

Мирослав Кріль, ( 43 р), диригент:

 – Присвоєння нашому оркестру звання «Академічний» – це результат кропіткої праці кожного учасника оркестру. Це визнання і престиж. Для мене оркестр – це частина життя, адже я набирав артистів, тому став його фундатором. За 13 років існування цього колективу створено понад 160 концертних програм. Ми неодноразово брали участь у престижних міжнародних фестивалях. Нещодавно повернулися з концертного туру Польщею.

 

 

 

 

 

 

 

Василь Козлюк (31р.), водій-активіст:

- Нещодавно довелося побувати у дитячому інфекційному відділенні. Багато чого мене там здивувало. У лікарні відсутні елементарні медпрепарати. Довелося за все платити з власної кишені, навіть за такі елементарні речі, як спирт і шприц. Умови в дитячій інфекційній лікарні просто жахливі, наче минуле століття. У одній палаті діти з різними інфекційними хворобами.

Наталія Єднак (27 р), журналіст

- Не перестаю дивуватись тому, як в нас люди переходять дорогу. Особливо хочеться «дати по шапці» батькам, які бігом тягнуть дітей за руку «на червоне» або в місцях, де нема навіть натяку на пішохідний перехід. І без того ніхто ні від чого не застрахований, а тут – така масштабна безвідповідальність.

 

 

 

 

 

 

 

Андрій ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ (22 р.) громадський активіст:
- Останнім часом мене схвилювало те, що деякі особи, котрі ще рік тому "зарікалися", що не підуть у Велику Політику - таки зробили це. І наразі спокійно починають працювати у громадсько-політичному секторі Тернополя. Я вважаю це неприпустимою справою. Як правило, за свої вчинки потрібно відповідати і зовсім незабаром життя,час і доля все розсудять.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up