Що цього тижня найбільше схвилювало тернополян

Що цього тижня найбільше схвилювало тернополян

"Циганка", де постійно ламаються душові та не працюють туалети, стан медицини, колишні ЖЕКИ, які не обслуговують належним чином будинки, та негативні новини схвилювали експертів "RIA плюс" цього тижня

Світлана НАКОНЕЧНА (23 р.), ведуча:

- У мене і негатив, і позитив. Зробили “Циганку”, але там ж не працюють ні туалети, ні душові. Ніби все зроблено, є ремонт, але до пуття не довели. І друге - тішить, що у Тернополі висадили катальпи і вони уже повиростали. Ці дерева дуже красиві і приємно, що у місті думають про озеленення.

 

Відео дня

Ірина НЕБЕСНА ( 29 р.), журналіст:

 - Цю країну врятують не реформи, а небайдужі люди на своїх місцях. В лікарнях, де нема ні спирту, ні вати. В лікарнях, де в хірургії важко знайти ножиці, а якщо вони і є, то тупі, як життя деяких персонажів популярних нині книг. Але в цих умовах працюють люди, які своїм ставлення лікують краще, ніж літри фізрозчинів та антибіотиків. І це тішить.

 

Сергій ЛУПАК (35 р.),  голова ГС «Рада голів ОСББ м. Тернопіль»:

- Нещодавно  побував на зборах у співвласників будинку №12 на вул. Золотогірській.  Зайшовши в підвал, побачив те, що навіть у снах уявити важко… Питання до ось таких ЖЕКів: коли почнете робити хоча б якісь роботи  у будинках? А то співвласники не можуть зрозуміти, на що ж ішли протягом  багатьох років та куди ідуть  сплачені ними гроші.

 

Віталій КУДЛАК (35 р.), голова ГО "ДемАльянс Тернопільщини":

- У листопаді на саміті Східного партнерства планують представити так званий план Маршалла для України. Навіть найбільш стримані експерти говорять про 4-5 млрд. дол. США на рік в рамках багаторічної програми. В цьому контексті можна вітати створення на Тернопільщині Агенції регіонального розвитку. Таким чином забезпечена чи не основна інституційна передумова для можливості нашого регіону та міста поборотись за фінансування в рамка «плану Маршалла для України».

 

Ліліана ШЕВЧУК (23 р), менеджер:

- Останнім часом я постійно думала, що є для мене в житті найважливішим. І не могла ніяк зрозуміти: сім'я, друзі, робота? Аж поки не з'явилася загроза втрати. Якби я усвідомила це раніше, то не наробила б стількох помилок. А почуття провини було б слабшим. Мабуть. Бережіть один одного.

 

 

 

 

 

 

 

 

Соломія ШАЛАЙ (21 р), студентка:

- Щодня з новин та соцмереж сиплеться стільки жахливої та негативної інформації, що стає лячно від цього. Чи то справді лихо підстерігає на кожному кроці дедалі частіше, чи то інформація настільки швидко поширюється, що не встигаєш оговтатися від попередньої. Останнім часом хочеться все частіше хочеться закрити стрічку новин у Фейсбуці і не відкривати, з надією хоч трохи відсторонитися від потоку негативу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up