Спільний будинок і по двоє дітей: історія кохання чотирьох близнюків із Тернополя, які святкують трояндове весілля

Спільний будинок і по двоє дітей: історія кохання чотирьох близнюків із Тернополя, які святкують трояндове весілля
  • У сестер-близнючок Надії та Люби Сімчук міцні сім’ї, кохані чоловіки, які теж близнюки. Вони разом в одному будинку виховують чудових діток - у Надії два синочки, а в Люби син і донька.
  • Про романтичну історію кохання чотирьох близнюків, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 

 

Рівно десять років тому, в 2009 році,  брати-близнюки Володимир та Ярослав одружилися з сестрами-близнючками Любою й Надією у суботу, 29 серпня, у церкві Різдва Христового, що на вулиці Руській. Чоловіки - уродженці села Розтоки Кременецького району, поєднали свої долі із тернополянками. 

Познайомились по телефону

- З Володею та Ярославом ми познайомилися абсолютно випадково, – зізнається Надя. - Це тепер згадую події тих днів і розумію, що це була доля. Якось я помилилася номером і випадково зателефонувала до Ярослава. Спочатку я лише вітала Славіка із святами, а потім за деякий час вирішили зустрітись. Він розповів мені, що у нього є брат-близнюк, тому ми вирішили зустрітись в чотирьох. 

Перші дні спілкування пані Надія розповідає, що вони трішки плутали один одного. Але каже, за мімікою чи розмовою, відразу розуміли хто є хто. 

Відео дня

- Ми всі відрізняємось, - каже Надія Сімчук. - У кожного різний характер. 

Люба спокійна, Надя - живчик, який навколо своєї осі 125 разів пробіжить. Сестри зізнаються, що між ними є відмінності, мінімальні, але є. Надя старша за Любу на 30 хвилин, а Люба вища за Надю на 1 сантиметр.

Спільний будинок і по двоє дітей

За 10 років в родинах відбулися великі зміни: в кожної пари підростає двійко дітей. 

- Ми живемо всі разом в одному будинку, - каже Надія. - Всі святкування проводимо разом. І ніхто нікого не плутає, діти знають, хто є хто. 

Тернополянка розповідає, що Володимир та Ярослав хотіли б мати близнюків. 

- Коли у нас народилась Діанка, яка дуже плакала перших кілька місяців, то чоловіки вже казали, що добре, що це не близнюки, - продовжує співрозмовниця. 

Коли хтось із сестер-близнючок на Сході, то інша доглядає за дітками. 

- Вони для мене як рідні, у нас так вийшло - одна мама замінює іншу, - каже Надія. - Ось, коли я була на Сході у моїх синочків були Дні народження, то сестра пекла для них тортики та готувала все для святкування. Ми разом вчимо домашнє завдання, бо діти практично однолітки.

Буває і так, що обидві сестри одночасно в різних місцях на чергуваннях. Тоді ініціативу беруть тати-близнюки.

По черзі їздять на Схід

Сестри-близнючки Надія і Любов працювали у районній поліклініці. З початку війни на Сході нашої країни жінки підписали контракт з новоствореною військовою частиною у Тернополі та почали служити медиками. Їхні чоловіки - учасники АТО.

Коли почалася війна на сході, вчотирьох вирушили на передову. Чоловіки зараз проходять службу в складі батальйону "Тернопіль".

Люба зараз на Сході, у зоні ООС, а Надя лише повернулася звідти. Її сестра Надія каже, що вони чекають повернення сестри і тоді святкуватимуть десяту річницю весілля. 

Згадують весілля із усмішкою 

Сьогодні, 29 серпня пари святкує 10-ту річницю весілля. 

- Останній рік ми не гуляємо разом, постійно хтось зайнятий. А колись, як гуляли по місту всі разом, то люди постійно звертали на нас увагу, - з усмішкою розповідає жінка. - А подивитися на пари близнюків у день нашого весілля прийшов чи не весь Тернопіль. 

Доречі, в день весілля пари вдягнули однакові костюми і сукні, що зробило їх ще більше схожими, як дві краплі води. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up