Співачка Ірина Новомлинська виступає в гурті Selfy

Співачка Ірина Новомлинська виступає в гурті Selfy

Відома тернопільська співачка і ведуча Ірина Новомлинська від початку березня увійшла до складу гурту Selfy. Тепер вона виступатиме під сценічним іменем Ірина Нова.

- Для мене це дуже символічно, – каже тернополянка. – Адже моє сценічне ім’я схоже з моїм справжнім прізвищем. Тепер я не просто нова учасниця гурту, а нова я для самої себе, для слухача, який звик до Ірини Новомлинської. Тепер же буде абсолютно нове звучання та інші пісні. Мені дуже цікаво спробувати себе в чомусь новому, тому я в очікуванні чогось особливого і нестандартного.

Артистка розповіла, що вже рік як працює на два міста – Київ і Тернопіль. Більшість часу проводить у столиці. Зараз у неї доволі насичений робочий графік – репетиції, вокал, хореографія, записи, ефіри, концерти, виступи. Проте при кожній нагоді приїжджає до Тернополя, адже тут залишились її найрідніші та найдорожчі люди – сім’я, друзі. Крім того у рідному місті Ірина Новомлинська веде чимало різноманітних культурних заходів. Вона дуже сподівається невдовзі завітати у Тернопіль у складі гурту Selfy.

Зі столичними зірками Ірина ще не працювала на великій сцені, проте познайомилась за лаштунками. Каже, що привернула їхню увагу до своєї персони.

Відео дня
  • Насправді мені самій дуже цікаво спостерігати за тим, що відбувається у моєму житті, – каже вона. – Таке враження, що я потрапила в якусь казку. Я перебуваю у величезній ейфорії від того, що зараз відбувається зі мною.

Від життя у столиці Ірина Новомлинська очікує нових можливостей. Зізнається, що Київ їй імпонує своєю енергетикою, подобається той шалений темпоритм, який тут вирує. Це спонукає до більшої праці.

- Я сама по собі дуже активна людина, – переконує дівчина. – Не можу довго сидіти вдома. Мені постійно хочеться чимось себе зайняти. Тут у мене практично нема часу на відпочинок. Я налаштована на роботу і з нетерпінням чекаю виходу на велику сцену. Робота на два міста мене не виснажує, а навпаки додає сил і задоволення.

Співачка зауважує, що хоче додати нових барв у гурт Selfy, частіше виступати на великій сцені, в різних містах України.

  • Я дуже щаслива, що можу реалізувати себе не лише як сольна вокалістка, а й спробую себе в колективі, – стверджує вона. – Найбільше мене тішить неймовірна, просто колосальна підтримка моїх рідних, які шалено в мене вірять. Це окрилює, додає сил вилетіти на велику сцену і доказати всім, що вірили в мене недаремно і подякувати їм за це.

З переїздом у столицю Ірина й надалі спілкується рідною українською мовою. Їй приємно, що гурт Selfy співає українські пісні. Зізнається, що питання мови не є для неї принциповим. При потребі може розмовляти російською. У столиці підмітила цікаву тенденцію – все частіше на вулицях чути солов’їну.

Ірина Новомлинська зізналася, що тримає себе у чудовій формі завдяки своїй активності і шаленому темпоритму життя. Щоденні репетиції, в тому числі і хореографічні постановки, заміняють їй фізичні навантаження.  Крім того в співачки є чудова звичка – відвідувати тренажерний зал. Каже, що на дієтах ніколи не сиділа, адже не мала в них жодної потреби.

Не так давно Ірина Новомлинська знялася у кліпі Андрія Підлужного на пісню «Вовки». Для неї це не перша можливість спробувати себе в амплуа актриси. До того вона вже знімалась у кліпі гурту Selfy. На той час вона навіть не підозрювала, що згодом і  сама стане солісткою цього колективу.

  • Сам процес зйомок кліпу «Вовки» був дуже веселий і позитивний, – розповідає Ірина. – Атмосфера була дружня. На мою думку, матеріал вийшов цікавий. Для мене це новий досвід, адже я не професійна актриса, тож мені було цікаво поекспериментувати. Хтозна, можливо через якийсь час я спробую знятися в кіно.

Працюючи у столиці, тернополянка дуже сумує за своїми маленькими донечками – Ліаною і Аріаною, які залишились у Тернополі разом із бабусею. Спілкуються з допомогою відеозв’язку. На вихідні Ірина завжди старається приїхати до своїх найдорожчих людей. Каже, що після того, як врегулює всі свої робочі питання, її сім’я перебереться жити до столиці.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • David Starr

    Яке суспільство - такі й ідеали

  • Andriy Malinowskiy

    Іра ти молодець! Так тримати! Не зважай на цих лузерів які говорять самі не знаючи нічого! Ти краща і станеш ще кращою! Ми всі за тебе дуже раді!

    просто бо ви... reply Andriy Malinowskiy

    а ти погодься шо просто написав цей комент, бо якийсь її знайомий і "ми всі за єдне". Це ваша фішка, на чому всі і тримаєтесь (один одного піарити). Так само як і треба сто тисяч коментів написати до статі про чиюсь смерть "Вічна Память".

    просто бо ви... reply Andriy Malinowskiy

    вибачай канєшно, але не шарю за шо ви всі піарите її? Бабло, понти, "популярність" серед вас таких же самих? Її ж ніхто толком не знає і не знав, ніяких пісень не співає, інста забита тупими селфі і фотками з закордону. Сама по собі один ходячий піар, 0 якогось-чогось, ну я думаю понятно про шо я. Чим вона особлива, в чому талант, кращість? хіба шо хелікс. Неприємна вона мені особисто як дівчина, і тимбільше тим, шо виставляє себе на публіку непонятно чим (бо нема чим).
  • ozl10_nex

    пі.. ц який примітивізм. Тільки там вона і може бути. І писок в неї тоже противнуватий, от не подобається мені і все. та й я думаю шо не тільки мені не подобаються ці видимі дебільні понти. Противно, фу! І ше народ не забуде про хелікс!

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/lyudi/spivachka-irina-novomlinska-rozpovila-pro-sebe-novu-ta-zhittya-v-stoli-10678515.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up