Тернополянин Андрій Воськало розповів про життя в телевізійній "Лізі Сміху"

Тернополянин Андрій Воськало розповів про життя в телевізійній "Лізі Сміху"

Тернополянина Андрія Воськало вже два роки можна побачити у ефірах одного із центральних телеканалів на шоу “Ліга Сміху”. Разом із другом у команді “Пошло-поехало”, він “розкачує” Україну виступами, що приправлені неабияким перцем і мають добру долю “чорного гумору”. 

У останній грі “Тернопільської Ліги Сміху” Андрій Воськало виступав у ролі тренера. Він каже, що ця роль поки що для нього не надто звична. П’ятий сезон телевізійної ліги для команди “Пошло-поехало” для команди, в якій грає тернополянин зараз досить успішний.  Не зважаючи на те, що колега тернополянина Юрій Степанець з Миколаєва, прикутий до візка, хлопці підкорюють «Лігу сміху». Зараз вони вже пройшли у чвертьфінал. Андрій Воськало зізнається, що на вулицях вже почали впізнавати. Про те як це бути відомим у 24, про подорожі, рідне місто та друзів Андрій Воськало розповів у інтерв’ю журналістці “RIA плюс”. Зараз Андрій живе у трьох містах: Одесі, Києві та Тернополі. Він каже, що значна частина його життя проходить в дорозі, а через щільний графік вдома буває не так часто, як того би хотілось.  

- Зараз на “1+1”  триває п’ятий сезон “Ліги Сміху”. Ваша команда в сезоні. Як виступи? Коли буде продовження?

Відео дня

- Це для команди “Пошло-поехало” другий телевізійний сезон. У ефірах перерва до осені, але продовження зйомок буде у травні. В перший свій сезон ми взагалі “легенько” пройшли. От тако, прийшли на фестиваль - і одразу в сезон. Вдома, в Одесі були ігри, але в телевізійну - одразу.

 

- В Тернополі ви були тренером на регіональній лізі. Як вам нова роль?

- Як тренер я в “Одеській лізі”, а в Тернополі на останній грі мене відправили на заміну Олега Свіща.  Команди мені дали буквально перед грою, я тільки повернувся з Києва, зі зйомки, ми зустрілись з командами дуже пізно, не було часу на підготовку і це не зовсім це відчуття тренерства, але “Тернопільська ліга” особлива для мене. Але насправді на цей сезон я не дуже налаштований на тренерство, бо часу, насправді, дуже мало.

 

- А хто зараз ваш тренер у телевізійній лізі? Як спільна робота з зіркою?

- Ми з Олею Поляковою зараз виступаємо. Спрацювались дуже добре. Всі репетиції проходять весело, інколи аж занадто.. Нічого поганого сказати не можу. Вона сама дуже весела жінка.

 

- Де ви живете зараз? Чим ще займаєтесь, окрім гумору?

- Я живу зараз в Одесі, в Києві і в Тернополі.  Я займаюсь бізнесом, в мене є своя туристична агенція, я знімаюсь в “Лізі сміху” і я закінчую навчання в аспірантурі в Києві на юридичному факультеті.

- Туристична агенція, то ви багато подорожуєте? Які місця у найближчих планах?

- Подоружую не так багато, як би хотілось. Поїхати хочу у Стамбул, Батумі, Барселона, В’єтнам, а там далі буде видно. Планів у мене, як у Наполеона.

- Все встигаєте? Як воно, жити в трьох містах? Друзі чекають в кожному місті?

- Коли ти живеш в трьох містах - то ти більше живеш в машині. У мене в машині є валіза з найнеобхіднішими речами і вона - то мій найкращий друг. Але так, друзі мене чекають у кожному місті. Я загалом відкрита до спілкування людина. Думаю, це гарно, коли біля тебе багато людей, які тобі приємні, з якими можна гарно провести час і які можуть тебе підтримати.

- Команда “Пошло-поехало”. Розкажіть її історію. Як познайомились з Юрою Степанцем?

- Я в Одесі вже сьомий рік, бо я тут вчився. І Юра тут вчився теж. Ми тут познайомились, грали в одній команді, яка називалась “Однако, здавствуйте”, з нами було ще троє хлопців і ми виступали здебільшого в Одесі. Потім Юра отримав травму, ми трохи зробили перерву в іграх. І вже пізніше ми з Юрою вдвох пішли на телевізійну лігу, а хлопці - хто куди.

- То був період кардинальної зміни формату команди. Важко виступати вдвох? Поза межами зйомок ви з Юрою дружите?

- Ні, я б не сказав, що важко. Абсолютно. Вже у цьому сезоні ми звикли, добре себе почуваємо на сцені.  Дружимо, звісно, поза грою. Ми знайомі давно, маємо багато спільного. Юра, насправді, дуже крутий.

- У вас досить багато “чорного гумору”. Як сприймають його? В житті ти теж багато жартуєш?

- Насправді, цього “чорного” в нас вистачило би на 10-годинний концерт. На редактурі багато скорочують, але ми такі “чорні пацани”. Так, я люблю “погнати”, посміятись, приносити задоволення людям і гарний настрій.

- Яким бачите Тернопіль? Яке найулюбленіше місце тут? Хто чекає в Тернополі, поки ви десь в інших містах?

- Тернопіль я обожнюю. Це моє місто, прекрасне місто. В мене тут батьки, дуже багато родичів, друзів, знайомих. Був в місті на Пасху, після свят кілька днів. Найулюбленіше місце? Центр. Думаю так, я такий “центровий пацан”.  Люблю все, що тут недалеко: озеро, парк.

- Графік дозволяє приїжджати так часто як би хотілось?

- Так, я по роботі приїжджаю десь один-два рази в місяць. Запрошують вести весілля, корпоративи. Деколи буває таке, що не буваю кілька місяців. Тоді так, я відчуваю, що хочу назад.

- Який, на твою думку, Тернопільський гумор?

- Ну так описати складно, бо він різний, насправді. Але круто то, що це народний гумор: про заробітчан, село, от таких простих людей. Бо наприклад гумор в інших містах, навіть більших, він є безпозиційний. А тут є своя родзинка і це круто. Є таке, що команда “про щось”, а є коли “ні про що” от і все. Якщо є команди з Тернополя то вони завжди “про щось”.

- Після телевізійної ліги почали впізнавати на вулицях? Як воно бути відомим?

- О так, впізнають, фоткаються. Я вже звик. Але спочатку, коли там йдеш вулицею, помічаєш такі погляди незрозумілі - то думаєш, що з тобою не те щось. А потім такий: “А, я вже ж медійний став, точно”.

- Якщо переможите у цьому сезоні “Ліги Сміху”, перше інтерв’ю буде для читачів “RIA плюс”? Які плани у сфері гумору?

- Згода. Все для своїх, тернопільських. Я не забуду. Планів,у сфері гумору, в мене багато і я назвав би їх грандіозними навіть. Поки їх озвучувати не буду, бо потрібно ще зіграти цей сезон “Ліги Сміху”, а потім  побачимо.

Фото: особистий архів Андрія Воськало

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Молодці, хороша команда.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up