Як стала Міні Принцесою України у 8 років: історія юної моделі із Теребовлі

Як стала Міні Принцесою України у 8 років: історія юної моделі із Теребовлі
  • Соня Кацімон, яка живе в Теребовлі, за рік отримала чимало корон на конкурсах краси серед юних українок. Дівчинка лише рік займається у модельній школі, а вже встигла підкорити головні подіуми країни.
  • Ким мріє стати маленька юна принцеса з Тернопільщини та чи не втомила її робота в модельній сфері в такому віці, ми запитали в дівчинки.

Це було неймовірно, дуже красиво! Я зустріла безліч друзів, відчувала себе справді принцесою. На фіналі мені одягнули корону, і я була дуже рада, — так про фінал конкурсу “Міні Принцеса Україна” розповідає переможниця 8-річна Соня Кацімон. 

За рік здобула чимало титулів

Теребовлянка розповідає, що моделлю стала лише рік тому, але зараз із захопленням чекає нових показів та фотосесій. У конкурсах її найулюбленіша частина — демонстрація талантів, адже Соня просто обожнює танцювати. 

Відео дня

Цього року дівчинка отримала чимало вагомих нагород. Спочатку вона завоювала звання «Міні Принцеса Тернопіль». Другим кроком стала участь у конкурсі «Міні Міс Західної України». Третій і найважчий крок —  це «Міні Міс України» у місті Київ, де Соня здобула титул «Золото Талант», а вишенькою на торті перемог можна назвати титул «Міні Принцеса Україна», який дівчинка отримала на початку жовтня. 

Але це ще не все. Останній із здобутків, які ми перерахували, дозволить дівчинці поборотись за титул «Міні Принцеса Всесвіт». Детальніше про це ми поговоримо згодом. 

Захоплюється танцями та рекламує одяг

А зараз із мамою Соні, пані Мар`яною говоримо про те, як дівчинка йшла до успіху.

 — Фінал конкурсу, у якому моя донечка здобула перемогу, відбувся 3 жовтня у Києві. Під час виступу було три дефіле у дизайнерському одязі, а також конкурс талантів, на якому дівчинка демонструвала танець із елементами казки. Довелось усе вмістити в одну хвилину, така була умова, — розповідає жінка. — Танцями донечка захоплюється з чотирьох років, раніше ходила на гімнастику, зараз займається у танцювальній студії.

Мама принцеси каже, що емоцій під час фіналу було море. Сльози радості були і в мами, і в доньки. 

— Захоплення моделінгом в Соні озпочалось лише рік тому. Подружка їй розповіла про те, що вона відвідує модельну школу, — продовжує пані  Мар’яна. — Донька загорілась цією справою, щовечора у нас вдома були справжні покази та концерти. 

До вподоби Соні фотосесії, вона має вже неабиякий досвід у цій сфері. 

—Донька брала участь в фотосесіях відомих дизайнерів. Також виступала на модному івенті під час Odessa Fashion Week. Тоді вона рекламувала колекцію відомого дизайнера Андре Тана. Маємо ми і тернопільські студії, які пропонують співпрацю на постійній основі, — продовжує жінка. — За рік донечка зібрала чималеньку суму зі своїх гонорарів. Вона дуже пишається тим, що заробила ці кошти сама. Нещодавно із цих грошей сама купила солодощі, із яких власноруч зробила букет-подарунок на день народження татуся. 

Чи залишається час на дитинство? 

Мар’яна Кацімон каже, що часто її запитують, чи не втомлюють донечку фотосесії та покази. Але відповідь завжди одна — донечці усе в радість. 

— Дитина цим горить. Це помітно із того, як вона поводить себе на фотосесіях. Якщо ми навіть два тижні не відвідуємо зйомки, не беремо участь у жодних проєктах, вона сама постійно запитує, коли вже буде наступна зйомка, — ділиться жінка. — Більшість зйомок відбувається у ігровій формі. Соня дуже комунікабельна дівчинка, адже під час таких заходів має змогу познайомитись із новими людьми, побути у такій атмосфері краси та свята. 

Також Міні Принцеса України має добре серденько, адже вона не раз долучається до благодійних заходів. Завжди хвилюється та допомагає діткам, які цього потребують. 

— Нещодавно ми вдвох з донечкою організували акцію для збору коштів Максимчику, якому діагностували СМА. Соня з особливою відповідальністю поставилась до цієї акції. І ми надалі плануємо продовжувати займатись благодійністю,  — продовжує співрозмовниця.

Мріє побувати у Парижі

У розмові юна теребовлянка привітна. Таких у народі називають щебетухами. Дівчинка каже, що найбільше із фіналу їй запам`ятався вихід у пишній сукні, а також вона дуже пишається подарунком, який їй вручили за перемогу.

— Мені подарували дуже красиве і просто неймовірне золоте кольє, — говорить дівчинка. 

Ми запитали Соню, ким вона мріє стати у майбутньому. Відповідь була досить серйозною.

— Я мрію бути нотаріусом, — ділиться вона. — Маю ще одну велику мрію. Я хочу стати Міні Принцесою Всесвіту та поїхати в столицю моди — Париж. 

Редакція «20 хвилин» бажає успіху Софії на конкурсі «Міні Принцеса Всесвіт», а читачам обіцяємо розповісти про те, як усе минуло.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Liliia Sachok

    Молодчинка 💖💖💖
  • Svitlana Bidovanets

    В неї немає дитинства
  • Kristina Cherednik

    Divchunka yak divchunka takuh v koznomy dvori...zvuchayns
  • Оля Білинська

    Щ мамою Соні колись сиділи за однією партою, тому дуже приємно читати про успіхи цієї красунечки❤️ Хай доля завжди усмі

keyboard_arrow_up