Степан освідчився Галині на тернопільській ковзанці. Дівчина сказала: “Так!”

Степан освідчився Галині на тернопільській ковзанці. Дівчина сказала: “Так!”

Романтичне освідчення відбулося нещодавно на тернопільській ковзанці. 27-річний Степан Цибуляк попросив руки 22-річної Галини Прокофій. Освідчення з музикою, квітами стало сюрпризом для дівчини. 

- Завжди хотів освідчитися так, щоб це запам’яталося, - розповідає Степан. - Спершу хотів попросити руки Галинки під час відпочинку в “Буковелі”, але не вдалося. Потім вирішив все організувати в Тернополі. Знайшов у інтернеті компанію, яка мені допомогла.

Степан та Галина зі Збаразького району. Хлопець спеціально привіз дівчину на ковзанку до Тернополя, де її чекала несподіванка.

Відео дня

- Галинка дуже любить  кататися на ковзанах і завжди мене запитувала:”Коли поїдемо на ковзанку?”, - розповідає чоловік. - І я подумав, що освідчитись там - непогана ідея. І це вдалося! Дівчині все дуже сподобалося, ми обоє отримали багато емоцій.

Керівник івент-компанії “Вище неба” Руслан Купріюк розповідає, що на той час, коли Степан освідчувався коханій, на ковзанці каталися близько 30 людей. Всі вони зупинилися, аплодували парі. І взагалі все було дуже феєрично - молоді люди 15 хвилин каталися, і тут раптом лунає романтична мелодія Джорджа Майкла, саксофоніст, квіти, каблучка, “холодні вогні”.

Степан і Галина знайомі давно, а почали зустрічатися минулого літа. Відгуляти весілля пара планує влітку.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • автор

    Я користувався послугами цієї компанії, люди чудові, все роблять вміло, організовують чудово лоцію, не потрібно бігати-спотикатися шукаючи необхідні матеріали, а головне що дівчина задоволена і каже що все пройшло дуже добре, дякую їм.
  • Анонім

    Ну капец новина .Складається таке враження ,що вже ті журналісти пишуть щоб тільки писати .Ну є  в місті більш конкретні питання ,а саме комуналка ,робочі місця , ЖКГ , лікарні , інститути , школи ,ПТУ . НУ чесно писати такий шлак це вже не рівень газети . З нового року ну взагалі читаю і просто якась фігня сама натуральна , а не новини . Та проведіть хоча б одне журналістське розслідування на тему " Скільки мешканці Тернополя витрачають грошей , коли їхні родичі потрапляють у лікарню " . Покажіть чим дихають учні ,студенти ,учні ПТУ ,які дипломи пишуть , що виготовляють на дипломні роботи ,куда хочуть поступати ну і так далі . Тем купа .

    Marcus Aurelius reply Анонім

    Це не новина, це нативна реклама івент-компанії “Вище неба”, яка оплатила публікацію. Не будьте наївними.

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    І працівники цієї "компанії" настільки прості, що ще й дерзять в коментарях потенційним клієнтам. Доречі te.20minut дуже часто публікує рекламні пости під видом новин. Придивіться пильніше, якщо цікаво.

    Руслан Купріюк reply Marcus Aurelius

    Доброго дня, вибачте за нетактовний коментар працівника. У якості компенсації надаю вам безтермінову знижку на послуги компанії "Вище неба" розміром 20%. Оскільки ви тут знаходитеся під псевдонімом, прошу вас написати мені повідомлення у фейсбук https://www.facebook.com/ruslan.kupriyk що б я знав що це саме ви. Дякую за розуміння, приємного вам дня.

  • Anonymous

    ой бля тихше їдиш дальше будеш, видно що гамнярі про вимахони думають
  • Пустило

    Романтичний хлопец Штефко зі Збаразького району.Певно перед романтиков на заробітки їздив.

    Руслан Купріюк reply Пустило

    Не знаю як Степан, ось Галина останні кілька років жила та навчалася у New York city https://www.instagram.com/halinaprokofiy/?utm_source=ig_profile_share&igshid=plrdoxajmxaw

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up