Тернопільські дизайнери розповіли, що підготували для модниць на зиму

Тернопільські дизайнери розповіли, що підготували для модниць на зиму
Пальто від Muzyka&Sas ateliers

Оригінальні пальта, теплі кофтини, сукні, жилетки, колекцію капелюшків створили тернопільські дизайнери до зими. 

Пальта, блузи та кюлоти

Цікаві речі на холодну пору пропонують тернопільським модницям дизайнери Ольга Сас та Юрій Музика, які працюють під брендом Muzyka&Sas ateliers.

- На осінь-зиму ми пошили пальта, костюми з натуральної шерсті, які поєднуються з блузами зі стрейч-шифону, шовку та сорочками, - каже вона. - Це поєднання теплих матеріалів з ніжними шовковими лініями, щоб трішки розвантажити осінньо-зимовий образ. Цікавим є пальто-кейп, яке виглядає як накидка з отворами для рук. Це хороший варіант для вечірньої сукні. Щодо кольорів, то актуальні – сірий, чорний та бежевий. Зараз шиємо декілька пальт в нових кольорах – бордовому та вишневому. У нашій колекції також присутні хакі, гірчичний.

Щодо фасонів та силуетів, то трендовим залишається оверсайз  – одяг вільного крою, зауважує Ольга Сас.

- Проте всі наші образи включають в себе момент підкреслення талії або красиве декольте, - каже вона. - Зараз модне нашарування в одязі, або стиль гранж – коли одягають блузу, жакет, кардиган, пальто і це все ще бажано підперезати широким поясом. Також у нашій колекції є актуальні нині кюлоти – широкі вкорочені штани, які  підкреслюють талію і внизу демонструють  струнку жіночу ніжку.

А ще дизайнери стараються створювати речі, які можна одягати як до взуття з підборами, так і під кросівки, які нині в тренді.

Теплі сукні та оригінальні кофти

Дизайнер Катерина Тимочко створила на зиму оригінальні теплі кофти із шерсті Лоден.

- Цей матеріал дуже цікавий. Виглядає як валяна вручну шерсть , - каже дизайнер. - На кофтинах є написані різні історії виконані ручною вишивкою та малюнки відповідно до теми. Приміром, може бути написано: «Мріїі здійснюються», «Все нормальне – нудне», «Щодня бачити зірки», «У кожного свій ліс». Це традиційний одяг, а з іншої сторони відповідає моді.

Також в зимовій колекції Катерини Тимочко є теплі сукні та ексклюзивні пальта в єдиному екземплярі.

Часто жінки зіштовхуються з проблемою – хочеться взимку одягнути сукню, а холодно, - каже вона. - Я створила теплі сукні з тонкої шерсті з бавовняною підкладкою, яка зручна, приємна до тіла.

Створила колекцію капелюшків

Дизайнер еко-одягу Оксана Чмиленко нещодавно представила колекцію капелюшків. Вони підходять і на осінь, і на зиму, адже добре закривають вуха.

- Капелюшки зроблені з тонкої мериносової вовни , яка є дуже теплою, - каже дизайнер. – Вони не пропускають вітру, не затримують вологи, не намокають, тримають форму. Їх  можна скласти в пакет, а потім витягнути і вони у відмінній формі.

Також дизайнер продовжує виготовляти методом валяння вовною зимові пальта, жилетки,  чобітки. Взуття  цього року буде зі вставками зі шкіри на носику та п’ятці. Таким чином воно буде краще захищене від вологи та буде легше чиститися.

- Пальта з підкладкою з альпаки, яка тепліша, ніж овеча вовна. В такому пальто можна витримувати температуру до -15-20, причому воно дуже легке, - каже Оксана Чмиленко. - Позитивна риса вовни – вона поганий теплопровідник. Вона не випускає тепла і дозволяє тілу дихати, нам не душно.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володя

    прекрасний стиль пальт чи як вони мені  вони сподобались а ось капці щось нитку видно можна гарною стрічкою прикрити=)
  • Адвокат

    Ух і модніци. Моя кобра як таку побачить то впаде і не встане.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up