Партнер рубрики Події

Тернопільські хлопці не хочуть служити

Тернопільські хлопці не хочуть служити
Фото з мережі інтернет

Про це із великим обуренням написала на своїй сторінці у ФБ співробітниця Тернопільського військового комісаріату Олена Величанська. З усіх призовників міста до військкомату самостійно прийшло тільки 17(!) 

Жінка у своєму пості застерігає дівчат від хлопців, що "косять" від армії: "Дівчата! Якщо ваш хлопець віком від 20 до 27 років, призовник і придумує всякі придумки, щоб не піти в армію - тікайте від нього! Він не надійний, він не буде тоді і там, де не просто".

Пані Олена роздратована, що Тернопіль славиться військово-патріотричними вишколами, а результат їхньої діяльності такий плачевний: "Де ви, керівники Тернопільської школи з допризовної підготовки, "Соколи" і "соколята", патріотичні вишколи, яких в місті тьма!" 

Відео дня

Також Величанська зауважує на патріотичному вихованні: "Я вже не говорю про батьків, яким Бог дав синів. Їх треба виховувати як чоловіків. Ви не знали?".

Навколо цього повідомлення зібралася чимала кількість коментарів. Здебільшого коментатори підтримують автора в тому, що справжні чоловіки "перевелися".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Oleh Sikalo

    А чому фото з кацапськими солдатами?
  • Антоніна Іванова

    Якби влада була патріотична і цінувала своїх людей, особливо воїнів, то і відношення до військового обов'язку було б іншим. Їхні діти служать в армії і по-справжньому воюють?

         Не видно ніяких перспектив в завершенні війни. Недолуге і продажне  воєнне керівництво. Кожен день вбиті і поранені, в офіційних зведеннях навіть прізвища загиблих не називають. "Мирні" договорняки, за якими солдати не завжди мають право на захист і фактично виступають мішенями, не працюють. Про що тут ще можна говорити?
  • НАТАЛІ - 玛丽亚

    Мова навіть не в застарілому мислені. Згадайте, що робилося в воєнкоматах, коли тільки все починалося в недалекому 2014році. Ніхто нікого не гнав і не просив, а людей було багато. Черги були. Але коли людей зрадили, підставили, то хто туди схоче йти? Тепер ніякою силою туди не затягнеш. Народ буде косити хто як може. Бо в нас такі керівники держави, що думають тільки про себе, а на державу та людей їм начхати...

    Анонім reply НАТАЛІ - 玛丽亚

    Я  пысля того як ті г.......и з ВР хотіли по 300000 грн суддям дати зарплати і пенсії  , а звичайним людям 1200 грн , то щоб я ще виконував якісь там обовязки та пішли вони нах..... . Щоб я йшов у військомат та пішли  вони нах...... . Вся та базарно-віницька шобла вже показала як вони працють , а точніше грабують . Ще трошки і абонентську плату запровадять на повітря . Вже і так видно ,що країну зливають повним ходом . Не посадили жодного корупціонера , не посадили беркутівців ,а точніше дали їм втекти до москви.
  • Галина

    Примітивне мислення в людини, в родині всі війскові, і думає що всі мають бути такі як вона і її родина, ще залишки  мислення з СССР.

    В людей зараз більший приорітет  отримати освіту, мати роботу/бізнес іт.д., бути спеціалістом у своїй справі і влаштовувати життя, особливо в теперішній час.

    Що дає армія людині якій це не цікаво, і не потрбіно?

    Орієнтовно 1,5 роки життя які пройшли марно, а ще враховуючи що забирають після закінчення ВУЗів,  нехай рік часу, потім і забувається що вичвав, і роботу тяжче знайти.



    Любить просто держава (мається наувазі ті що  в шкіряних кріслах сидять, і ще ті що на кнопки тиснуть в залі де приймають законопроекти) халяву, і робити інших дурними, контрактна армія це дорого, примусова це і дешевше, і грошики відмити простіше, і заробити можна не погано на взятках про відстрочку, а спеціалістів і особливо не треба в військові справі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up