Тернополяни – про свій 2016-й та очікування від 2017-го­­­­­­­­

Тернополяни – про свій 2016-й та очікування від 2017-го­­­­­­­­

Важкий, успішний, трагічний, хороший, Богу дякувати, що без боргів... У кожного з нас спогади про 2016 рік найрізноманітніші.

Традиційно в останні дні року газети звертаються до публічних осіб, місцевих знаменитостей, впізнаваних людей, зірок. Ми ж вирішили: про те, що було, мають сказати незіркові жителі Файного міста. Давайте спільно пригадаємо усе хороше чи не дуже, що було у нас у 2016-му.

 

Ірина ТИЛЬНА-ОКСЕНТЮК, продавець у ювелірному магазині:

Відео дня

- Рік, що минає, був доволі насиченим і приніс багато подій. Усе різноманіття: і смуток, і сльози, і втрати, і зустрічі, а також кавальчик щастя і радості. А ще - грандіозні мрії і невирішені питання. Та, мабуть, найбільше тішить те, що переконалась: варто вірити у хороше і тоді воно прийде навіть по кучугурах снігу. Мої очікування у наступному році, мабуть, доволі банальні: затишку удома, міцного здоров'я близьким і не дуже людям та миру. Мир зараз є визначальним.

 

Катерина ГРИНЧИШИН, маркетолог:

- 2016- й рік став для мене остаточним прощанням з минулим, завершенням усіх розпочатих справ. Сміливо викинула непотрібні речі, розлучилася з неприємними людьми. Було вдосталь часу спокійно подумати, чого б мені хотілося досягти в найближчі роки і що для цього потрібно зробити. Цей рік став для мене перепочинком, часом, коли я набралась сил, щоб іти вперед. Часто змінювала місце перебування, багато подорожувала: нові друзі, оточення. Загалом рік минув спокійно. Ніякої метушні, ніяких неприємних сюрпризів, все йшло розмірено і планомірно. Зараз я у передчутті Нового 2017-го року. Очікую чудового року, що принесе радість і захоплення в усьому: в роботі, особистому житті, стосунках із друзями та рідними, в усьому, з чого складається моє повсякденне життя. Відчуваю, що вийду на новий рівень.

 

Максим КОСАР, студент:

- Для мене як для студента рік пролетів непомітно. Багато курйозів, як і у всіх, напевно, - злети і падіння. Єдине, що я для себе відкрив нове, - це почав розуміти, які ж паскуди сидять зверху і пробують зробити з нас маріонеток. У наступному році хочу, щоб у нашій крані хоч трохи навели лад, а не був такий бардак, як зараз.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up