Тернополянин переспівав на «Голосі країни» суперницю і продовжив боротьбу в проєкті

Тернополянин переспівав на «Голосі країни» суперницю і продовжив боротьбу в проєкті

Павло вчив маленьких тернополян музики у Центрі дитячої творчості.

Тернополянин Павло Тютюнник переспівав свою суперницю у вокальному двобої «Голосу країни» та пройшов далі у команді Святослава Вакарчука.

23 жовтня на українських телеекранах вийшов перший випуск вокальних «боїв» шоу «Голос країни 12». У цьому випуску часники, що пройшли сліпі прослуховування, продовжили боротьбу за місце у проєкті. Серед них і 25-річний тернополянин Павло Тютюнник.

Павло зійшовся у вокальному бою з перекладачкою з Хмельницького Катериною Коваленко. Разом вони виконали один із найвідоміших хітів Скрябіна — «Спи собі сама». Вакарчук зробив вибір на користь Павла Тютюнника, який, як сказав Святослав, переспівав дівчину.

Відео дня

Павло працює в Центрі дитячої творчості, але під час першого виступу заспівав зовсім недитячий хіт – безсмертну пісню Миколи Мозгового «Минає день, минає ніч». Хлопець присвятив пісню бабусі та дідусю, які «згоріли» від коронавірусу за п'ять днів.

«Якщо ви любите – кричіть про це. Можливо, у вас більше не буде такого шансу», — сказав тоді Павло зі сцени.

Тоді до себе в команду його «заманив» Святослав Вакарчук. 

«Як би складно зараз нам усім не було, наше ставлення до музики не зміниться. Ми співали і продовжуємо співати», — каже тернополянин.

Нагадаємо, що захисницю «Азовсталі» Катерину «Пташку» Поліщук запросили виступити заспівати у суперфіналі проєкту. Що відповіла парамедикиня — читайте у матеріалі.

 Читайте також:

Нашу «Пташку» запросили заспівати у «Голосі країни»! Що вона відповіла?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Nika Kotynska

    Воно то класно, але зараз якось не до цих шоу. Якби гроші з реклами передавали на ЗСУ, тоді ще Ок. Але це питання до 1+1 медіа груп. Успіхів нашому земляку в будь-якому випадку💪
  • Polina Daineha

    Талановиті люди❤️💪🏻

keyboard_arrow_up