Софія Мельничук - багаторазова чемпіонка України з сучасних танців

Софія Мельничук - багаторазова чемпіонка України з сучасних танців

15-річна Софія Мельничук переможниця всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатів зі спортивного танцю.

15-річна Софія Мельничук – учениця 10 класу Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича. Школярка - відмінниця, їй з легкістю даються всі навчальні дисципліни. Цікавиться історією та географією. А після уроків дівчина п‘ять разів в тиждень відвідує заняття з танців.

На танці записала бабуся

На танці Софію записала бабуся, коли їй було лише чотири роки.

- Моїй бабусі завжди подобались дівчата-танцівниці, тому ідея віддати мене в гурток належить їй, - розповідає дівчина.

Відео дня

Танцівниця відвідувала впродовж десяти років заняття з бальних танців та спортивних одночасно. Але минулого року, через те, що партнер дівчини з бальних танців залишив гурток - їй також довелось залишити танці.

- Хоч я й займалась бальними танцями стільки  часу, але всерівно мені до душі більше сучасний стиль танців, - каже Софія. - Спочатку я танцювала хіп-хоп, але згодом  зрозуміла, що у мене є хист до стилю диско.

Софія розповідає, що для того, аби танцювати диско - потрібно мати хорошу фізичну підготовку.

Багаторазова чемпіонка України

У дев’ять років школярка виграла свій перший чемпіонат України. Далі – чемпіонат Північної Європи в Естонії. Після цих перемог ,почала займатись ще інтенсивніше, і вона перемагала у всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатах зі спортивного танцю.

- Перед кожним чемпіонатом я надзвичайно хвилююсь, - каже Софія. - Але, коли вже виходжу на паркет, то просто викладаюсь на всі сто і насолоджуюсь.

Своїм успіхам Софія завдячує батькам та бабусі, бо вони змалечку заохочували її хобі.

- Для мене підтримка рідних дуже важлива, - розповідає Софія. - Перед кожним змаганням, вони кажуть, що вірять в мене, і це додає мені впевненості в своїх силах.

Мріє стати хореографом

Після завершення школи, Софія мріє стати хореографом.

- Я розумію, що це важка праця, - каже Софія. - Бо потрібно вміти знайти підхід до кожного учня. Бо коли між дитиною і тренером не буде розуміння, то й гідних результатів не буде.

Зараз дівчина пробує себе у ролі тренера шкільної команди черлідерів.

- Я зібрала компанію ініціативних дівчат, які хотіли підтримувати наших шкільних спортсменів і ми їздимо з ними на всі змагання, які відбуваються, - розповідає дівчина.

А найбільшою мрією дівчини є відкрити власний танцювальний клуб.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up