Тернопільські господині розповіли, що будуть готувати на Новий рік. Як виявилося, люди люблять традиційні салати - "Олів'є", "Шубу", запікають картоплю, курку, качку, рибу. На десерт - торт або чорнослив з горішками та сметаною.
36-річна Тетяна Крицька каже, що "Олів'є" робити не буде.
34-річна Наталя Бойко каже, що цього року у них буде економний новорічний стіл.
- Ми цього року будемо експериментувати та економити. Новорічний стіл буде без "Олів'є" та "Шуби". Обійдемся картоплею, печеною в духовці, куркою-гриль, ще якийсь салат, і все. Для дітей приготую коктейль.
- Я не знаю, що буду готувати, ще навіть не думал про це. Мабуть, буде "Шуба", "Олів'є", ще м'ясо якесь запечемо з картоплею.
39-річна Тернополянка Інна Погорілець говорить, що цього року новорічний стіл буде скромним.
60-річна Віра Марчук каже, що у їхній сім'ї є традиційні страви, які готують на новорічний стіл щороку.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 23 квітня 2025
Читати номер