У лікарні помер молодий поліцейський, який напередодні вистрелив собі у голову

У лікарні помер молодий поліцейський, який напередодні вистрелив собі у голову
  • Чоловік прийшов на роботу в поліцію півтора місяці тому. Працював оперуповноваженим.
  • Його рятували всім світом, колеги здавали кров, нейрохірурги провели операцію, але, на жаль, життя юного поліцейського врятувати не вдалось.

Молодий поліцейський, який зранку 24 липня вистрелив собі у голову з табельної зброї у робочому кабінеті, під ранок 25 липня помер у лікарні, повідомив «20 хвилин» речник поліції Тернопільщини Сергій Крета.

Замовчувати ніхто нічого не буде

— Під час несення служби сталася трагедія — загинув поліцейський Тарас Гадиняк, — повідомив зранку 25 липня очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко на власній сторінці у Фейсбук. 

Керівництво та колектив Головного управління Національної поліції Тернопільщини сумує з приводу смерті оперуповноваженого Тернопільського райуправління поліції Тараса Івановича Гадиняка.

Відео дня

— Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого від себе та особового складу поліції, — написав Сергій Зюбаненко. — Це непоправна втрата для всіх нас. Чому так трапилося, ми дамо оцінку, коли вивчимо всі обставини. Розслідування проводить ДБР та прокуратура, а ми всіляко допомагаємо. Замовчувати ніхто нічого не буде.

Працівника районного управління поліції, нагадаємо, який вранці 24 липня спробував накласти на себе руки на робочому місці, вистреливши у голову, одразу доправили до Лікарні швидкої допомоги.

— Стан пацієнта важкий, критично важкий, проводимо обстеження, але будемо боротись за його життя, — повідомив по обіді 24 липня «20 хвилин» головний  головний лікар Лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський.

Зранку 24 липня працівник поліції заступив на службу, отримав зброю, повідомив очільник поліції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

Виявили у підвальному приміщенні

Як стало відомо «20 хвилин» від колег, хлопчині 21 рік, він працює оперативником у райвідділку поліції — це колишній міськвідділ, що на бульв. Шевченка. На роботу прийшов півтора місяці тому.

— Надмірне навантаження чи позастатутні стосунки на роботі, які могли б спонукати поліцейського до самогубства, — ці версії виключені — повідомив очільник поліції Сергій Зюбаненко.

Слідство у справі проводять ДБР і прокуратура.

— Працівники ДБР розпочали розслідування за фактом вогнепального поранення поліцейського у Тернополі, — повідомила речниця Територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель. — Близько 10 ранку 24 липня 21- річного лейтенанта виявили в підвальному приміщенні районного управління поліції Тернополя з вогнепальним пораненням у голову. Розпочато кримінальне провадження за ст. 264 КК України — недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів. Проводяться необхідні слідчі дії, з’ясовуються всі обставин трагедії.

 

Редакція «20 хвилин» щиро співчуває рідним, друзям, колегам та всім, хто знав загиблого. Вічная пам'ять... 

 

 

Читайте також: 

У Тернополі застрелився міліціонер. На місці працюють експерти

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Галина Федорій

    Забагато встиг почути за  короткий час!
  • Ірина Жижіна

    Надмірне навантаження виключає. А сам недавно сказав, що і в неділю ,як треба, будуть працювати. А це " як треба" воно постійне, а тепер ще влаштував щоденне шикування, ніби від нього можна повернути батькам всіх їх загиблих синів. Краще б життя берегли тим чоловікам, аніж з пафосом вшановували їхню пам'ять, позбавляючи інших нормального відпочинку.
  • Олег Лукащук

    Самогубство допускаю,лиш для спасіння інших,або врятування честі!В інших випадках - слабкодухість,та неосягненна дурість!
  • Igor Igor

    Нехай з Богом спочиває!

keyboard_arrow_up