У новому складі гурт "Холодне Сонце" вперше за 5 років представив кліп

У новому складі гурт "Холодне Сонце" вперше за 5 років представив кліп
  • Український рок-гурт "Холодне Сонце" після довгої паузи презентував кліп на пісню "Чорне Вино".
  • У новому складі гурт починає працювати над наступним альбомом, розповів фронтмен гурту тернополянин Василь Гоцко.

Ядром і головною рушійною силою «холодного світила» є тернополянин Василь Гоцко. У 2014 році гурт майже припинив своє існування, а подальша його доля була невідома у зв’язку із хворобою фронтмена.

Але після тривалого затишшя гурт “Холодне Сонце” представив свій кліп на пісню “Чорне Вино”, з однойменного альбому, який вийшов у 2017 році.

Після довгої перерви гурт знову гастролює

 - Після операції на серці, я втратив голос, - розповідає Василь Гоцко. - В ті моменти було просто невідомо, як життя рухатиметься далі. Про те, чи співатиму і творитиму, думати просто не доводилось. Однак, була одна незакінчена важлива справа: альбом "Чорне Вино", який був майже готовим до того, щоб вийти в люди. І, коли я більш-менш прийшов до тями після реабілітації, я повернувся до зведення записаного матеріалу.

Відео дня

Через півроку голос до музиканта поступово почав повертатись, а фронтмен з новим колективом - продовжував грати.

   - Я живу зараз із своєю сім’єю в Києві, а хлопці, з якими я грав - тернополяни. І ми фізично не могли проводити часто репетиції. Тому я зібрав новий склад гурту “Холодне сонце”, - каже пан Гоцко. - Мені було дуже важко розлучатись із тернопільськими товаришами, але я розумів, що мені потрібно рухатись далі. Зараз у складі групи: Ігор Купрій - ударник, Артем Власюк - басист, Данило Чиликин  - клавішник, і я Василь Гоцко - гітарист та вокаліст.

Новий колектив вже підготував концертну програму і відродив “Холодне Сонце”.

“Чорне вино” - пісня про боротьбу із залежністю

    - Якось, мій товариш і партнер по роботі Костянтин Штифурак, який став продюсером музичного відео, запропонував разом зняти кліп, - каже фронтмен гурту. - Взагалі, пісня "Чорне Вино" - це історія про боротьбу з внутрішніми демонами та залежностями. У кліпі - це показано, як образ дівчини у Чорному Вині, що переслідує героя, який зв'язаний з нею і, хоча прагне звільнитися, ніяк не може розірвати цей зв'язок. В кінці, врешті-решт, вона проривається у реальний світ.

Музикант розповідає, що пісню він писав досить довго, думаючи про власні залежності.

    - Ця пісня про різноманітні залежності, - каже вокаліст. - Це, і звичайні звички, які згубно впливають на наш організм, і про відносини із людьми. Дуже часто ми думаємо, що зможемо, коли захочемо, позбутись цих звичок, але це не так. Люди ж також роблять великий вплив на нас, вони прив’язують нас до себе. І інколи відносини з людьми схиляють нас до деградації, а ми цього не помічаємо,бо це стало звичкою. Залежності, які б вони не були, пускають у нас своє коріння, яке згубно на нас впливає.

Пісня “Чорне вино” із однойменного альбому гурту. Фронтмен розповідає, що спочатку він хотів назвати цей альбом “5.57”.

    - Останнім треком у нашому крайньому альбомі є “5.57”. Особисто мені це число символізує час перед світанком. Тобто, якщо 6.00 це символічно той момент, коли починає сходити сонце, то 5.57 - це три хвилини до того, як це відбудеться. Він символізує перехід від темного до світлого, від ночі до світанку, - розповідає пан Гоцко.

Як пояснює музикант, цей альбом чудове завершення їхньої трилогії. А всі наступні пісні вже будуть більш світлі й позитивні. Зараз гурт у новому складі працює над наступним альбомом, кажуть, будуть набирати обертів.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up