Україна переможе, бо… Що думають тернополяни – ми в них запитали (ОПИТУВАННЯ)

Україна переможе, бо… Що думають тернополяни – ми в них запитали (ОПИТУВАННЯ)
  • Минулого тижня життя кожного українця змінилося. На нас напали, нас спробували залякати і зламати. Однак ворогу нічого не вдалося.
  • Нація гідно захищає свою землю і не втрачає впевненості в собі та своїх силах. Ми вийшли до тернополян з простим проханням – закінчити фразу: «Україна переможе, бо…». Читайте, що відповіли, нижче.

Марія, 20 років

– Україна переможе, бо вона сильна, вільна та незалежна, як і її народ. Нашим воїнам терпіння, наснаги і віри у перемогу!

 

Відео дня

 

Влад, 20 років

– Бо ми сильна нація. Ми потужні, ми згуртовані, а Путін ху*ло!

 

 

 

Джазовий піаніст дядя Льоня, 64 роки

– Україна переможе просто через те, що вона – Україна, вона не може не перемогти. Ми воюємо, як удави – вдумливо, без агресії і перетравлюємо своїх ворогів. Все буде Україна, як завжди! Це найголовніше на сьогоднішній день. Наші захисники, будьте живі та здорові! Бачите, я посміхаюся, бо абсолютно впевнений в тому, що ми їх перетравимо. Головне, щоб ми робили це спокійно та інтелектуально, а нашим тилом будуть наші жінки та діти, яких ми надійно заховаємо.

Наталія, 42 роки

– Україна переможе, бо вона найсильніша. Захисники, повертайтесь здоровими і живими!

 

 

Максим, 20 років

– Наснаги і сили духу нашим бійцям. Ми віримо у вас та підтримуємо. Слава Україні! 

 

 

Анна, 36 років

– Ми переможемо, бо ми сильні і у це віримо. Перемога точно буде за нами. Тримайтеся, хлопці, ми за вас молимося!

 

 

Петро Микитович, 86 років

– Україна переможе обов’язково. Нам допомагає майже вся Європа разом з Америкою. Допомагає і фінансами, і зброєю, тому ми стали набагато сильнішими, ніж були. Українці зараз усе віддають на благо батьківщини, тому Росії вже нічого не допоможе. Вона все втратила, коли нам почали допомагати інші країни.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up