Уродженця Тернополя призначили державним секретарем МВС України

Уродженця Тернополя призначили  державним секретарем МВС України
  • 18 листопада, Кабінет Міністрів України призначив державним секретарем Міністерства внутрішніх справ України Юрія Лубковича. Чоловік народився у Тернополі.

Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті КМУ: «Призначити Лубковича Юрія Олеговича державним секретарем Міністерства внутрішніх справ України з дати початку фактичного виконання ним посадових обов’язків строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства», зазначають на сайті МВС України.

Юрій Лубкович народився у м.Тернопіль, у 2011 роцi закінчив Тернопільський національний економічний університет за спецiальнiстю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Протягом 10 років займав посади державної служби. Має досвід роботи на керівних посадах в обласній державній адміністрації, Секретаріаті Кабінету Міністрів України та Апараті Верховної Ради України. Проходив спеціальні навчальні курси державних управлінців в Секретаріаті Уряду Канади та Наньянському Технологічному університеті Сінгапуру.

Відео дня

19 листопада нового державного секретаря колективу апарату МВС України представив міністр внутрішніх справ Денис Мединський. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Оксана Жулицька

    А Тернополянам що з того? Він що вибив мільярд гривень в бюджет нашого міста?
  • Evgeny Borchuk

    Міністр Денис Мединський?
  • Рома Лавренчук

    Їбало віджер...
  • Bohdan Bohdanovich

    Харя нічо так. Одразу видно "СТРАХ ЗАКОНУ"

keyboard_arrow_up