«В генах має текти гостинність та привітність» , - готельєр

«В генах має текти гостинність та привітність» , - готельєр

Про секрети успіху розповідає власник готельного комплексу «Глобус» Борис Попадин. 

Власник цього готельного комплексу розповів про свою справу. 

– Коли відкрили фірму? Чому вирішили займатися цим бізнесом?

– Спочатку моїм прибутком був транспортний бізнес, але згодом я вирішив збудувати придорожній міні готель для приїжджих на 16 номерів, і у 2005 році готель «Глобус» відкрив свої двері для туристів. Ми радо зустрічали всіх у нашому закладі і позитивні відгуки гостей наштовхнули мене розвиватись далі у цій сфері, розширюватись та вдосконалюватись. І тут я зрозумів, що це моє, я хочу створювати комфортну атмосферу, хочу, щоб усі наші гості почували себе, як удома. Виявилось, що 16 номерів – це дуже мало для повноцінного готелю, і я поставив перед собою ціль – збільшити номерний фонд, і на сьогоднішній день усього в нас налічується 51 комфортабельний номер.

Відео дня

– Які особливості послуг, котрі пропонуєте?

– Піклуючись про  відвідувачів у готелі «Глобус», ми пропонуємо  широкий спектр послуг, які зроблять  перебування у нас максимально комфортним. Основною ланкою є надання сучасних та зручних номерів для всіх туристів, незалежно від мети приїзду. Актуальним сьогодні є обслуговування бізнес- конференцій. Надаємо в оренду зали зі всім потрібним обладнанням, також організовуємо кави-перерви, бізнес-ланчі, фуршети, бенкети… Також є додаткові послуги, які роблять  перебування ще більше приємним. Смачна кухня та фінська сауна доповнюють відпочинок яскравими фарбами, а привітний персонал дарує настрій на весь день.

– Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?  

– Ще коли ми відкривались, не існувало такої спеціальності як готельно- ресторанна справа, тому кваліфікованих працівників знайти було важко, ми радо приймали у нашу команду людей, які прагнули розвиватись з нами та навчатись, в яких ми бачили ентузіазм до роботи. Якщо відверто, то таких зараз важко знайти. Ми радо запрошуємо в свою сім’ю людей в чиїх «генах тече гостинність та привітність».

– У чому полягає специфіка вашої роботи? 

– Ми навчаємо наш персонал завжди ставитись привітно до гостя, а саме виробляти у собі такі якості як: стриманість, коректність, тактовність. Адже гості бувають різні і вміти знайти підхід до кожного, доброзичливо виконати прохання проживаючого, вміти відкидати дрібні непорозуміння та справлятися з труднощами – це і є специфіка нашої роботи.

– Хто є вашим клієнтом? 

– Переважно це бізнес-гості, але ми раді бачити усіх охочих переночувати, смачно поїсти, отримати хороший настрій на весь день.

– Які перспективи такого бізнесу в Тернополі? 

– За спостереженнями останніх років у Тернополі значно підвищилась ділова активність, а також плідно розвивається туристична діяльність, тим самим до нас приїжджає більше туристів. Тому перспективи непогані, але «руку на пульсі» потрібно тримати постійно. Потрібно вводити інновації, щоб залишатись провідними у своєму сегменті та бути на два кроки попереду конкурентів.

– Які плани команди на наступний рік?

– У 2018 ми плануємо відкриття нового конференц-залу. Це буде сучасний зал з гарною звукоізоляцією, професійним обладнанням. Тепер у нас буде ще більше можливостей обслуговувати масштабні заходи, виставки, конференції, тренінги…

– Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

– Моя сім’я – моя підтримка та натхнення.

– Чи є у вас власна формула успіху?

– Насправді вона дуже проста – злагоджено працювати в команді та виконувати свою роботу якісно.

ДОВІДКА “RIA ПЛЮС” 

  • Борис Попадин народився в м. Тернопіль
  • Сімейний стан – одружений
  • Освіта – вища, Тернопільський національний педагогічний університет
  • Хобі – хокей
  • Тернополяни визнали готельний комплекс «Глобус» переможцем в щорічному 12-му конкурсі "Народний бренд 2016".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • бурундук

    о дааа, в наших готельєрів гостинність тече)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up