Від чого захищає свою дружину тернопільський депутат Павло Бич

Від чого захищає свою дружину тернопільський депутат Павло Бич

Тернопільський депутат Павло Бич оберігає свою дружину Анжеліку від будь-якого політичного негативу. На його думку, жінка має створювати затишок у домі та мати власну справу для саморозвитку та для душі.

Бути дружиною політика не так легко, як здається на перший погляд. Підтримувати його у всіх починаннях, розділяти прагнення та переконання, ділити навпіл критику і непорозуміння оточуючих… Це лише невелика частина того світу, у якому живе дружина молодого і амбітного тернопільського депутата Пава Бича, ніжна Анжеліка.

Ми продовжуємо цикл публікацій з рубрики «Жінки відомих Тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

У свої 26 років Павло встиг зробити політичну кар’єру. Він також працює керівником патронатної служби апарату облдержадміністрації. А до 12 липня цього року мав ще статус останнього неодруженого депутата. Саме його тернопільські ЗМІ називали завидним женихом.

Відео дня

Товаришували ще з дитинства

Зі своєю Анжелікою Павло Бич знайомий ще з дитинства. Він родом із села Надрічне Бережанського району. Вихідцем звідти є і мама дружини. Анжеліка з малечку приїжджала у село на канікули чи вихідні, вони з Павлом спілкувалися і приятелювали. Уже будучи студентами, обоє приїхали на Бережанщину в гості до рідних. Зустрілися друзі дитинства, розговорилися і зрозуміли, що між ними є симпатія. У 2015 році почали зустрічатися. Павло вчився у Тернополі, Анжеліка – у Чернівцях. Але відстань не заважала їхнім стосункам. Навпаки, каже Павло, цей романтичний період життя згадують лише солодкими моментами.

- Це бу той час, коли в жилах бурлить юнацька кров. І листи писали, і через пошту подарунки передавали. Я і цукерки, і квіти в Чернівці відправляв. Безкінечно говорили і чекали кожної зустрічі, - пригадує він. – Я хотів створити неймовірну атмосферу для коханої. Не шкодував ні часу, ні зусиль, усе було в насолоду. Хоча в студентські роки не сильно щось мав, але намагався поводитися, як справжній чоловік.

По завершенні навчання дівчина переїхала до Павла у Тернопіль. Почали жити разом. Узимку 2017 року під час поїздки на Джуринський водоспад тернопільський депутат зробив своїй обраниці пропозицію, від якої вона просто не могла відмовитись, - стати його дружиною.

Освідчився на водоспаді

- Таке аномальне явище, коли водоспад замерзає, можна побачити раз на кілька років. Ми з Анжелікою, побачивши телевізійний сюжет, теж вирішили подивитись на це природне диво. Я вже кілька днів до того носив обручку в кишені, тож вирішив освідчитись саме біля водоспаду, - продовжує співрозмовник. – Звісно, вона була приємно вражена, адже не чекала такого подарунку. Погодилася одразу. Ну, самі розумієте, хто хоче взимку по холоду добиратися до Тернополя пішки… (жартує – прим. авт.).

Ретельне планування весілля почалося за півроку до урочистої події. На свято кликали лише найближчих людей.

- Хотіли провести цей день в колі найближчих людей. Гучного весілля не планували. Але родина в мене велика (сміється – прим. авт.), та й друзів немало, - каже він.

Після одруження стосунки пари лише зміцнились. За словами Павла, з’явилася додаткова відповідальність, відчуття, що вони двоє – це дві споріднені душі.

Обов’язки розділили навпіл

- У плані почуттів все лишилось на тому ж рівні, як кохав, так і кохаю. На побутові ґрунті проблем не виникає. Як тільки почали жити разом, одразу поділили всі домашні обов’язки. Я відповідаю за добро в домі, а дружина – за світло, - жартома говорить депутат.

Державна робота та політична діяльність займають у Павла немало часу, але Анжеліка сприймає цей факт з розуміння та підтримує чоловіка у його прагненнях та починаннях. Вона працює в індустрії краси. Як жінка, є поціновувачкою усього прекрасного та витонченого.

На питання, чи цікавиться чоловік справами коханої, Павло відповідає легко: «Завжди і у всьому її підтримую».

- Вона в мене велика розумниця та красуня. Загалом у нас в Україні всі жінки дуже вродливі, але своя жінка для кожного чоловіка є найбільш прекрасна. Так само і для мене моя Анжеліка – вершина краси, - каже Павло.

Ще з дитячих років, продовжує чоловік, йому глибоко запали в душу її зелені очі. Прямо як у пісну відомого рок-гурту «Океан Ельзи».

Чоловік має заробляти на сім’ю

Павло Бич є людиною консервативних поглядів. На його думку, чоловік має працювати та забезпечувати сім’ю, він же повинен бути головним добувачем. Натомість жінка повинна мати власне хобі чи справу, яка її надихатиме і дозволятиме розвиватися.

- Недаремно народна мудрість говорить, що чоловік – голова сім’ї, а дружина – шия. Для мене особиста така модель родини є правильною. У той же час, у наш час спостерігаємо перевернуту піраміду: чоловіки стають апатичними, а жінки хочуть лишень будувати кар’єру. Особливо за кордоном вони часто відмовляються від сім’ї, не хочуть народжувати дітей. Такий собі світ навиворіт, - додає політик.

Вільний від роботи час герої публікації завжди проводять активно. Часто їздять до батьків, проводять вихідні з друзями. Обожнюють спільні мандрівки.

- Карпати влітку та взимку – це уже наша традиція. Любимо гори, любимо рух, любимо підкорювати вершини. Крім того, завжди з радістю мандруємо Тернопільщиною. Як на мене, кожен із нас має побачити ту красу, яка  довкола нас. Більш символічного місця для нас, Як Джуринський водоспад, поки що немає. Але свою географію романтичних мандрівок будемо розширювати з роками, - говорить він.

Мріями на майбутнє депутат спішити не ділиться. Цитує знайомий вислів: «Якщо хочете розсмішити Бога, розкажіть про свої плани вголос людям».

- Найбільше наше спільне прагнення – жити в Україні, робити все для того, аби нам було комфортно у своїй країні. Насправді дуже багато молоді нині їдуть за кордон у пошуках кращого життя. Ми хочемо будувати своє щастя вдома, разом, поруч з рідними та близькими нам по крові та духу людьми, - завершує співрозмовник.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Петро Білецький

    Діти багатіїв вміють розважатись
  • Бульба

    Так гарно все написано аж серцю радісно за наших обранців !))
  • Андрій Петришин

    Депутати міськради не політики а продавці ,мля,громадського майна і землі міста-шавки Надала! Політики......:)Справді смішно.
  • Юра

    Якби було приємно прочитати що ця, так звана "відома людина" і народний обранець , зробив щось толкове і корисне для Тернополя, чи всієї України (ще ліпше було б ) як депутат. Конкретно по датах  і з  підтвердженням його дій як депутата.  А не читати оцей словесний понос про те як він гуляв, з ким знайомився і як він любить бродити по горам ще хтозна де.

    Marcus Aurelius reply Юра

    Дійсно. Він в нас на бюджеті, ми платимо йому зарплату. Замість того щоб відчитатись перед нами, він піариться якимись любовними історіями.

    І так, саме піариться, тому що про цю статтю домовились, такі речі не пишуться добровільно. Це було б овер-улесливо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up