Пішов у засвіти професор Тернопільського медуніверситету Тарас Грошовий

Пішов у засвіти професор Тернопільського медуніверситету Тарас Грошовий

18 квітня на 82 році життя помер завідувач кафедри управління та економіки фармації з технологією ліків, доктор фармацевтичних наук Тернопільського національного медичного університету ім. І. Горбачевського, професор Тарас Грошовий.

Він був українським вченим у галузі фармації, автором і співавтором 600 праць, мав 35 патентів на винаходи та корисні моделі. Тарас Андрійович належав до тих людей, які були переповнені енергією, не зупинялися на досягнутому й постійно випробовували свої можливості.

Про це розповідають працівники і студенти Тернопільського національного медичного університету ім. І. Горбачевського, які прауювали поруч з цим видатним науковцем.

Відео дня

Професора Тараса Грошового згадують як мудрого науковця, який відкривав всім невичерпну силу знань. Його внесок у розвиток української фармацевтичної науки є неоціненним.

Ректорат, профком, працівники і студенти Тернопільського медуніверситету глибоко сумують з приводу смерті Тараса Андрійовича:

У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу з його близькими і рідними, а також колегами. Світлий, добрий спомин про Тараса Андрійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав. Вічная пам’ять!

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що передчасно померла доцент ЗУНУ Олександра Марцінковська та відомий футболіст і тренер Олексій Кузик. Тернопільщина також нещодавно попрощалась з радіовинахідником, майстром спорту та відмінником освіти Олександром Денисюком.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач29

    Виправте 18 листопада на 18 квітня

keyboard_arrow_up