Відважні, щирі та високі. Тернополянки розповіли, які чоловіки їм подобаються

Відважні, щирі та високі. Тернополянки розповіли, які чоловіки їм подобаються

Міжнародний день чоловіків відзначають 19 листопада. З нагоди цього дня, журналістка “20 хвилин” запитала тернопільських дівчат, за що вони люблять та цінують представників сильної статі.

Усі опитані дівчата відповіли, що цінують у чоловіках насамперед моральні якості та ставлення до дівчини, а вже другорядну роль відіграє зовнішність та статки.

Тернополянка Юля каже, що звісно, усі при першому знайомстві звертає увагу на зовнішність та доглянутість хлопця.

Відео дня

- Для мене важливо, щоб хлопець був хоробрим та чесним, - каже дівчина. - Але не менш важливу роль відіграє почуття гумору, бо я люблю пожартувати. І біля себе я хочу бачити людину, яка буде розуміти усі мої жарти. - Щодо зовнішніх характеристик, то звісно, б хотілося, щоб хлопець був вищий за мене та стильно одягався.

 

 

20-річна тернополянка Настя розповідає, що вона у чоловіках цінує турботу, щирість та чесність.

- Головне, аби хлопець імпонував мені, як людина, а його зовнішність є не такою важливою, - каже дівчина. - Я люблю чоловіків за їхню відважність та почуття гумору. При першому знайомстві я звертаю увагу на руки хлопця та очі.

 А ще Настя зізнається, що ніколи раніше не чула про існування такого дня, але хоче побажати усім чоловікам терпіння, бо розуміє, що усі дівчата про-своєму вередливі.

 

 

 

Тернополянка Вікторія також ніколи раніше не чула про це свято.

- Я хочу побажати усім представникам сильної статі мудрості та знайти саме ту дівчину, яка буде бачити вас своїм ідеалом, - каже Вікторія. - А особисто для мене у хлопцях найважливіше це щирість та відкритість. Він має бути простим у спілкуванні та веселим.

 

 

 

22-річна тернополянка Олена вважає, що найголовніша якість, якою має володіти кожен чоловік - це відповідальність за свої слова та вчинки.

 

 - Я хочу відчувати себе за хлопцем захищеною маленькою дівчинкою, - каже Олена. - Я ціную тих чоловіків, які не тільки вміють гарно говорити, а й діями показувати себе.

 

 

 

 

Тернополянка Оля каже, що для неї найважливіше у чоловіках рішучість.

 - На мою думку, хлопець має завжди робити перший крок та проявляти ініціативу, тому він повинен бути рішучим, - розповідає Оля. - А при першому знайомстві я звертаю увагу на те, чи він доглядає за собою, тобто на його взуття та руки, а якщо є борода , то вона повинна були акуратно виголена. - А щодо зовнішності, то мені подобаються брюнети з великими карими очима та приємним ароматом парфумів.

 

 

Тернополянка Юля каже, що у хлопця її мрії має бути стриманий характер та високий зріст.

- Одна з найважливіших якостей у хлопці - це почуття гумору, - розповідає Юля. - Я люблю чоловіків за те, що вони навіть у найсумніший день можуть лише одним компліментом чи жартом змусити мене посміхатись. Тому бажаю у цей день усім чоловікам побільше посмішок у житті, вдалих починань у кар’єрі та хорошу людину поруч.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Бульба

    Дааа, зразу видно ,що кожна з опитуваних виросли на утопічних казочках про принців на білих конях!
    Високий, опрятний ,напарфумлений з почуттям гумору - нуну!
  • Anonymous

    А ухилянти від армії це вже не хоробрі і відважні?
  • Volodymer P.

    Щоб був сміливим, тобто щоб не боявся її бити час від часу)

    Наталія reply Volodymer P.

    І сяде на 2 роки за насильство )))))

    Piter Savka reply Наталія

    А якщо жінка бє чоловіка в неї є перспектива сісти в тьюрму ?

    Наталія reply Piter Savka

    Хочете попробувати ))))))

    Piter Savka reply Наталія

    Відшмагаєте мене ? :)

    Наталія reply Piter Savka

    О о о ... О який рішучий ..)Чим бажаєте щоб вас відшмагати ?)Все для вас )))Знаку не буде ))))

    Наталія reply Piter Savka

    Звичайно НІ жінки хитріші вони будуть так бити що знаку не буде ))) Хоча сама ще не пробувала .....

    Бульба reply Наталія

    Сидять три бабульки під підїздом, хваляться одна одній:
    Перша: Мені 70, а я ще дуже добре чую!!
    Друга: А мені 73, а я ще дуже добре бачу!!
    Третя: ееех, мені 81, а я ще цнотлива(з надією в голосі)!!
    А Ви хитра та розумна .....))))

    Наталія reply Бульба

    😁😁😁😁😁
  • Piter Savka

    Відважні, щирі, високі, олені
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара Від читача 21:01 Концерт гурту O.N.E. 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист 10:30 Автосервіси та СТО Тернополя. Ваш автомобіль – наша турбота! (партнерський проєкт) 10:10 Знов курсує маршрутка №33 до дач біля Тернополя 09:30 Сьогодні, 15 квітня: перша письмова згадка про Тернопіль і день взяття міста радянськими військами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up