Ми запитали, чи вразив тернополян флагшток у «Топільче» за 5 мільйонів. Проголосуйте і ви (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Ми запитали, чи вразив тернополян флагшток у «Топільче» за 5 мільйонів. Проголосуйте і ви (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • До Дня Державного Прапору України в Тернополі підняли найбільший в області жовто-синій стяг. Тепер він майорітиме в парку «Топільче» на 50-метровому флагштоку, що встановили за 4,8 мільйона гривень.
  • Що про нову окрасу парку думають тернополяни та чи вартує він витрачених коштів, цікавилися «20 хвилин».

Більшість перехожих, яких ми зустріли у парку «Топільче», фотографувалися біля флагштока. Однак чимало було і обговорень вартості нової окраси гідропарку.

«Символ держави на найвиднішому місці»

Степан

Відео дня

72 роки, пенсіонер

– Флагшток обов’язково мали встановити. Він дуже-дуже мені подобається. Це символічно, і прапор надихає. От я дивлюся на флагшток і пишаюся своєю Батьківщиною. Скільки на нього не витратили б коштів, вважаю, що в такій справі вони не відіграють головну роль. Може, й багато витратили, однак символ нашої держави на найвиднішому місці.

«Не виглядає на свої кошти»

Катерина

32 роки, працює на заводі

– Виглядає флагшток дуже гарно, однозначно. Правильно, що його встановили. Чи виглядає він на свої кошти? Точно ні. Я не будівельник і не знаю, скільки коштують матеріали, але гадаю, що заявлена сума точно завелика. Оскільки «Топільче» знаходиться на низовині, флагшток чудово відмітить це місце.

«Була приємно здивована, коли зайшла в парк»

Інна

36 років, в декреті

– Мені дуже подобається. Великий прапор дуже гарно майорить. Я в Тернополі проїздом, і от коли зайшла в парк, була приємно здивована. Наскільки знаю, флагшток встановили майже за п’ять мільйонів. Він на ці кошти виглядає.

«Стане ще однією туристичною принадою»

Лідія

68 років, пенсіонерка

– І флагшток, і прапор дуже навіть подобаються. Дивилася по телевізору, як стяг підіймали. Встановили в правильному місці, його бачитимуть здалека і водії, і ті, хто відпочиває в парку. Можливо, він стане ще однією туристичною принадою в місті. Але на свої кошти точно не виглядає.

«Встановили тоді, коли гроші треба поберегти»

Остап

22 роки, логіст

– Флагшток дуже гарний. Та й локація підходить. Проходив кілька разів сьогодні через «Топільче», бачив, як люди фотографують флагшток. Можливо, він і коштує 4,8 мільйона гривень. Та чи необхідно було його встановлювати саме в такі складні моменти для країни, коли гроші навпаки треба берегти?

Опитування

Чи подобається вам флагшток у парку "Топільче"?

А що ви думаєте про флагшток у парку «Топільче»? Пишіть в коментарях

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (77)
  • Василь Опацький

    що не зроби, то погано!

    Юрій Болухатий reply Василь Опацький

    Василь Опацький питання не в тому.  Питання - навіщо і за такі грошиська?... сволотівці пиляють бюджет
  • Руслан Возний

    Оце ж і вкрали !!!!У нас все ідеально ,життя найчудовіше в достатку, ще тільки прапора бракує за 5 млн.Просто немає слів.
  • Паша Никитченко

    Хуйня!! Я з херсона

    Ростислав Гарасимчук reply Паша Никитченко

    Кращий коментар Я рахую. Уйня з Херсону уйні не скаже!
  • Сергей Дунаевский

    Воно, канєшно, дуже еротично, але, як на мене, то ці грші вартувало би кинути на облаштування в обласному центрі (майже на 300 000 мешканців) додаткових громадських клозетів. Але то таке, серемо по кущах під найвищим у Європі прапором. Гінесу привіт!

    Юрій Слободянюк reply Сергей Дунаевский

    Сергей Дунаевский на вбиральнях, не такий піар))))), і ціноутворення таке, а на флагштоку теоретично легше сховати кеш бек.

keyboard_arrow_up