“Я щасливий, коли мамуся усміхається”. Що робить маленьких тернополян щасливими (опитування)

“Я щасливий, коли мамуся усміхається”. Що робить маленьких тернополян щасливими (опитування)

Всесвітній день дитини відзначають 20 листопада. З нагоди цього свята журналістка “20 хвилин” запитала маленьких тернополян, що робить їх щасливими.

Кожна дитина має право на освіту, здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство. А також діти мають право бути щасливими. Маленькі тернополяни розповіли, що них означає щастя.

Даринку щасливою роблять солодощі

9-річна Дарина розповіла, що щасливою її роблять батьки, які обнімають її та купують солодощі.

Відео дня

 

- Минулого тижня я була дуже щаслива, коли ми разом з мамою готували печиво, - розповідає Даринка. - Також мені приносить щастя отримувати подарунки та дарувати їх іншим.

Школярка розповідає, що щаслива, коли отримує відмінні оцінки.

 

 

Щира посмішка мамусі робить щасливим Максима

Максимкові 7 років, хлопчик навчається у другому класі. Розповідає, що він майже завжди відчуває себе щасливим.

 - Я постійно посміхаюсь і люблю, коли всі навколо мене сміються, - каже Максим. - Але найбільше щастя для для мене, коли мамуся усміхається. Я люблю проводити час з друзями, після уроків, ми граємо ігри та розважаємось, і це робить мене щасливим.

Маленький тернополянин каже, що щастя повсюди і він мріє, щоб усі навколо були такі ж щасливі, як він.

 

 

"Щастя - це веселі друзі поруч", - каже Марія

Марійці - 12 років, і вона обожнює проводити час з друзями.

   

- Я постійно відчуваю себе щасливою, - розповідає Марія. - Щастя для мене – це можливість займатися улюбленою справою, танцями та по-справжньому близькі люди поруч. І можу впевнено сказати, що я – щаслива людина.

Дівчинка каже, що любить, коли їй купують нові книжки та іграшки, і це також приносить їй щастя.

 

 

Костик щасливий, коли його хвалять

Костя ходить у дитячий садок. Каже, що почувається щасливим, коли його хвалять вихователі.

  - Я люблю гратись з іншими дітьми у дитячому садочку, - каже Костик. - А ще люблю ходити з татом по магазинах, бо "він часто купує мені іграшки.

Хлопчик каже, що щастя - це, коли мама з татом усміхнені і проводять з ним час.


 

 

"Щастя - це здорові батьки", - каже Мар’яна

8-річна Мар’янка відчуває себе щасливою, коли всі її рідні та друзі здорові.

- Я дуже люблю своїх батьків і щастя для мене, коли ми проводимо час разом, - розповідає Мар’яна. - Я щаслива, коли мені обіймають рідні та друзі. А також щаслива, коли отримую хороші оцінки та подарунки. Я люблю, коли мені купують цукерки та інші солодощі.

Дівчинка каже, що хоче аби всі дітки відчували себе такими щасливими, як вона.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Четкий Макс

    Вау, оце щастя і позитив👌👉https://youtu.be/fk6kw0prYow 👈👌💖😜

  • Наталія

    Які молодці ! Приємно читати 👏👏👏👏👏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up