Хлопці з Тернопільщини зняли веселу короткометражку про село. Тепер мріють про «Один вдома»

Хлопці з Тернопільщини зняли веселу короткометражку про село. Тепер мріють про «Один вдома»
  • Четверо юнаків з села Винятинці, що на Тернопільщині, зняли короткометражний фільм про реалії сільського життя.
  • Відео можете переглянути у матеріалі. І це не перший фільм акторів-аматорів. 

Наприкінці 2020 року ми розповідали про кінодебют юнаків в матеріалі «Один вдома. Сільська версія»: хлопці з Тернопільщини зняли рімейк відомої новорічної комедії (ВІДЕО). Тоді соцмережі підкорила короткометражка-рімейк відомої комедії на сільський лад. 

— Такі відео стали моїм справжнім захопленням. Я навіть придбав собі професійну камеру. Наш перший фільм отримав дуже багато схвальних коментарів і відгуків. Тому ми вирішили не зупинятись, — каже автор ідеї Володимир Мандзюк. 

За сюжетом фільму, 9-річний Назар Ковальчук збирається до лісу, аби зрубати дерево. Озброївся хлопець справжньою бензопилою. А там на нього чекають двоє лісничих, які стежать за порядком. 

Відео дня

Немає опису.

— Коли лісничі зловили хлопця, який намагався зрубати дерево, той вирішив відкупитись від них. Запропонував вино, аби уникнути неприємностей. Лісничі погодились. Але бешкетник Назар вирішив не здаватись: від працівників відкупився вином. Мовляв: смачне, сам робив. Проте гостинець лісничим приніс із сюрпризом, від якого в тих почались галюцинації, — описує фільм Володимир. 

Ще одну роль у фільмі зіграв 15-річний друг Володимира Олег Кольба. Взяли хлопці в команду і оператора. Ним став Павло Мандзюк.  

Зйомки тривали понад чотири години, ще майже пів доби пішло на монтаж фільму. 

— Ми з гумором хочемо показати життя в нашому селі. Тут трапляється багато веселого та цікавого, а ще тут зовсім не нудно, як хтось може собі подумати. Саме так ми розповідаємо про місце, де живемо, — каже хлопець. 

Ютуб-канал юних акторів має вже кілька сотень підписників, а от фільм «Один вдома 2. Сільська версія» набрав аж 23 тисячі підписників. Є на каналі у хлопців також переозвучки мультфільмів. І тут теж автори дивують гумором: усе на сільський лад. 

— Ми б дуже хотіли зв'язатися з телеканалом 1+1, щоб попросити в них підтримки для наших зйомок, — продовжує юнак. 

Немає опису.

Вже на початку зими цього року юні земляки планують зняти ще один фільм. Продовження новорічної комедії «Один вдома 2. Сільська версія». 

До слова, ми вже розповідали про творчість цього хлопця в матеріалі Студенти-семінаристи з Тернопільщини запустили в мережі флешмоб української пісні. Закликають приєднуватись

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Михайло Галіян

    Ай молодці

keyboard_arrow_up